Hahahahahahahahahaha

#########################

27 comments:

1. Pleasant surprises4 May 2025 at 10:15

Good morning sdk and bvs,real laugh ohh,so funny

2. Delete my number dey go your house πŸ€£πŸ€£πŸ˜‚

3. "very obedient and soft spoken student" had me in stitches 🀣🀣🀣.

Ehen naa, maybe you brought out the current craze in herπŸ˜‚πŸ˜‚

4. LMAO 🀣🀣
    Soft Spoken Wife🀣🀣
    This is Hilarious πŸ˜‚

5. Funny memesπŸ€£πŸ˜…
    Delete my number i don see youπŸ€£πŸ˜…

6. Give us one more week 🀣🀣🀣

7. Lol πŸ˜† 🀣 πŸ˜‚
    Maka una leave single people alone.

8. Lol πŸ˜† 🀣 πŸ˜‚
    Maka una leave single people alone.

9. Lol @ delete my number dey go your house πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

10. Delete my number, I don see you
    It's not fair on that dog na, u be it papa🀣🀣🀣

1. Na Tinubu economy cause am, no be my fault. Team dog mummy πŸ•

11. You go dey hustle your own food kee πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†

1. I wish I can tell my dogs that, see as them dey do yanga for food. Team dog mummy πŸ•

12. Abeg delete my number dey go your house I don see you 🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣 na beg I beg

13. Lol..the last one is evil πŸ˜‚πŸ€£

14. Lol😁😁😁😁😁

15. Hahahahahahaha,soft spoken indeedπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

16. I dey tell you dey collect salary come squeeze face anyhow 🀣 🀣 🀣
    I no send faceoo I dey follow them tight so that they can pay all their owing abeg 😜
    Please give the singles more one week nah 🀣🀣🀣🀣

17. Yes I need one more week laidis

18. Abeg just dey go your house o wetin be this🀣

19. I swear only Okada man can try that.
    Just dey go your house I don see you. Blind date gone wrong 🀣 🀣🀣

20. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ very funny compilations.

1. Husband don read wife report card 🀣🀣

21. Lmao. Very funny compilations Stella. More of this abeg. E good for this economy.

22. The Okada man Joke enter wella
    License to Cheat on a PRO MAX
    HOHOHOHOHOπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

23. Lol
    The Most Complex B