Stella Dimoko Korkus.com: Pidgin Post - Black Man Wey Dey Sheet Upandan

Thursday, October 23, 2025

Pidgin Post - Black Man Wey Dey Sheet Upandan

Hahahahahahahahahahahaha
Una Black man just dey sheet full everywhere..

My ''Sympathises'' goes to the rats wey no sabi who their social media saviour be..
My ''sympathises'' also goes to those wey donate money put for account for am.....
My ''sympathises'' also goes to BeeLORD and Mr China wey chop recent sheet.
My ''sympathises'' also goes to you for reading the wrongly spelt English in this post...

Importer and Importanter isonu....
Hahahahahahahaha

13 comments:

1. Wetin dey happen? SDK bring full gist na.

2. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 VDM don cast like fishing net....Instead of to do business, e wan do charity plus Business Ikwakwakwakwakwakwa!!! Other people went to China no noise!! Just one trip there...VDM don go fight with Ndi Chinese 🤣🤣🤣 There are 2 persons that will learn the hard way - Dark Pablo and his r3tels minions abi rathell........

1. Are you minding the blind herd of sheep? They should continue "staning" their "saviour". Ndi mgbu!

3. Na only God know wetin VDM do SDK. She don vow to treat him
    Plenty f-ups personally.

4. Stella you’re too dramatic 😅😅😅 i loveeeeeeeet

5. Everybody be devil, na only him be Mr Good guy. He clearly used his fans brain to cook porn because what is this level of dumb stanship?

6. E don put body see say no be child's play now mouth don change him voice don low

7. 🤣🤣🤣🤣🤣 nne na wa o but Stella where you go bring this picture from 🤣🤣🤣🤣

8. LMAO 🤣🤣🤣. This made me laugh so much. Stella oo!!!

9. 'Singing' 🎶🎶
    E don cast, e don cast (wahala)
    E don cast 🤣🤣
    From Naija to China, e don cast 🤣

10. We dey wait

Mao Akuh

11. People like him ehn, it’s just a matter of time, I never believed in whatsoever he stands for, irritating!