Stella Dimoko Korkus.com: Dancer JaneMena Reveals She And Husband Almost Got Divorced Because Of A Friend

Saturday, May 24, 2025

Dancer JaneMena Reveals She And Husband Almost Got Divorced Because Of A Friend

It is story time from Instagram Twerker Jane mena....

15 comments:

1. So na poverty make am stay marriage dey receive all the humiliation, disrespect and insults..

Poor man pikin 🀦🏾‍♂️

1. E pain you πŸ˜›

2. Broda Dante,
      Abeg leave my Sister hand.

You know wetin happen.
      Say the lawyer take high bill discourage husband man from acting on impulse.
      Common tins with lawyers wey get conscience.
      And you know the other others about suing on one year old court marriage.
      Even some Judges go take side eye look the Lawyer.

Even sef, any law dey say man must get money pass him wife?
      Any arrangement of marriage wey a couple gree with is the best for dem
      That is why me dey always ask question from women who like to force other women of this blog to copy their marriage wey no fit swit sef as dem they claim.

TheIsokoMan

2. Ntoooin! 😝

3. What's funny here? You keep your life private indeed.

See person son. Pelee.

4. You have confirmed it that you are the alpha.

5. Shey nah kpogirikpo him warn you about

6. Hope you still listen to your husband 🀷

7. Make we no lies, the guy dey try

8. I remember this woman and Tonto that year. Lol.