Stella Dimoko Korkus.com: Pidgin Post - If Michael Na Your Brother Nko?

Thursday, February 29, 2024

Pidgin Post - If Michael Na Your Brother Nko?

How you see this guy man matter? Michael just perch with the oyibo he marry dey chop insult since sake of say e wan enter Yankee and now e don run comot for the Maale hand for yankee... E tell Police say e run because he fear for him life with her....oporrrrrr!!!!
You think say dem go return am to Naija?He go fit claim anything?Hmm as i see the matter eh, that Maale no go let him matter rest until dem return am to Naija oh....
How you reason the matter? If you no sabi the story, make you read here

28 comments:

1. why maalee?πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ what happened to wifey

1. Make he calm down and face his marriage. He should forgive her in advance, hold no grudges.Noting dey street.
      Use olive oil, wear clean boxers. Watch bended knees abi kilonpe movie yen. Use designer perfume. Do her different styles, make the best steak, nachos, beer, meatloaf. Keep the home clean. Be maale's "peace". Fight for his home.

2. It's called war room.

I second your message.

3. I third ur message. Olenu!! U r mouthed!

2. Michael case no start today at all....If you follow 90 days fiancee, even a tiger cannot live with Angela....Michael do am because him dey chase paper by fire by force...Na him cup of tea...

3. For his safety, I feel he should relocate to another country if he has the fund. A scornful woman can go any length to harm anyone.

I won't advice him to come back Nigeria'.

©TEEJAY

4. Na japa 1st make Michael follow him mama mate. That Angela woman aggressive right from start,and dey ralk anyhow. Say she lose weight no mean say she don sane,she be mad woman. Michael think say him for fit manage her,then later divorce as moat of them dey do,but e no go work with mama Angela at all. Make him come back home come start all over again.

5. Shebi na him open im koro koro eyes say na Maale him wan marry. Wetin come de pursue am?

6. My own be say if I want laugh,I go search for their wedding video πŸ˜‚πŸ˜‚ she say na obey? What? Obey who? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
    Micheal chop meat wey hook am for throat.

1. LoL..Angela na real werey right from the begining. That video is hilarious.

7. Hhahahahhahahahahahahahhahahaha Stella which one be maalee lmao

1. Na maalee she be oh. She get grown daughters way na dose ones Michele suppose friend in d 1st place. Angela na old woman.

8. Cut off this nigga'z ballz when found! Lazy MF eating shit from a mannerless saggy old american b!tch and trying to make nigerian men look weak simply because he too lazy to make his own money and elop outta the country if he wishes.
    Stupid ass Nggga.

1. Take cold water πŸ₯ΆπŸ’¦

2. Hehehe. BBM this one brought you out. Na so the guy vex you reach? They are both quite annoying.

3. I quite agree with you. I cringe anytime I watch them together. The Micheal has no iota of selfworth and is just a lazy mofo who wants the soft life. He deserves what he got.

9. Lazy Nigeria men that don't wants to work will always be slaves to white women.......... Nigeria men work so that women go dey run follow una and not the other way round........... Josaria

10. 🀣🀣🀣🀣Maale abeg have mercy on brother Michael

11. Shebi na him use him hand buy market.

12. Replies
    1. A lazy man looking for a toxic woman to file for him must also be tolerant. Na for them those people act war room.

If he had gone to nursing school or perfected coding since when he started chasing this Pali, e for done reach there on his own terms.

His mates who are serious have gone to work as carers, bus drivers, security or taxi drivers but Michael is using his youth to swindle senior citizen way dey find who to frustrate.

13. 🀣🀣,real maale.. nah him cause m, let him run for safety.

14. Exactly what you get when you wantu use Ampia way to make it in life

15. He doesn’t have sense..He for file VAWA jeje.collect him papers quietly and comot.If there’s proof that she’s maltreating him,he will get his green card and a path to citizenship.A lot of Nigerians don’t know this but it is valuable information for anyone that his or her spouse brought in from Naija and begins to maltreat them.Thats the best way to get your papers and remain in the country without worrying about being deported .

16. Michael is looking at the exit door.