Tuesday, September 27, 2022

Selah Post

21 comments:

1. Boo of the booless don talk

2. "If you like, die there" got me laughing 🤣🤣🤣🤣🤣

3. If na your sibling nko? Make he or she die there ba?

1. Before nko. Will they use rope to drag them out?

4. Chike no be lie o.
    I've lost count of how many friends that termed me jealous because I chose to tell them the obvious truth,I'll still talk sha.

5. Them don use you settle abi😜

6. Lol, you become the enemy after advising.

7. Reminds me of when one area Playboy was talking to my kid sis. I warned her but she did not listen, she even said I was jealous. She went ahead with him. I kept warning her, she did not hear.
    Few months after, guy served her premium breakfast in a gold plate.
    She would wake up at night beside me and cry. Me I sha consoled her while reminding her of my warning.

8. I no Dey put mouth for man and woman matter again.😂😂Tomorrow them go use you write WhatsApp status🤣🤣🤣about how ure jealous of their relationship and you want to put asunder.

9. Remember how i take carry matter for head when her husband dey beat her,the man even come the house she rent when she comot for im house cos of too much beating come begin threaten her,as she call me na so i wear knicker come outside as sumo wrestler wen i be come grab am for shirt warn am make e no come the woman house again come walk am out of the compound. Before i know wetin dey happen dey don settle come warn me make i no dey come their house again.E pain me reach my bone but wetin person go do now as na the only sister i get be dat

1. Hahahaha @ sumo wrestler! No let dem pour you acid for not minding your business! Na acid dem wan take baff my elder sister when she go fight for one of our sister wey her husband dey beat her like thief! Drink water and mind your business!

10. Lol...only God knows what the fellow in love is foolishly doing.