Stella Dimoko Korkus.com: ATM Skirt Of Life!

Wednesday, July 24, 2013

ATM Skirt Of Life!

Only in Nigeria!

If you dont find this funny abeg waka pass oh...........i cant stop laughing and i want to share the laughter.if you no see story,manage this laughter!

50 comments:

1. Me i no understand!

1. The girl has obsessive compulsive disorder!With only 5k in her account she dey hide am with her agbada skirt!if na millions she go used armoured tank!person no go fit drink water for this one house o!she go stingy even to herself.I bet she lives on a pack of indomie a day! Signed:wide eyed!

2. I don't think u know the meaning of obsessive compulsive disorder. How does it relate to what this girl did? Smh!

2. No be her fault oooo,who them don show once go no as e they pain for body.lol sharp Girl

3. Lol.....ATM skirt of life! I no blame d chic @ all

4. Now this IS FUNNY. #only in the United States of Nigeria#

5. Lmaooooo when i saw this early this morning, had to laff off ma anger

6. Hehehehehehe.
    Odikwa serious matter!
    Blockage of life!
    Still laughing.

7. Hehehehehe......who nor know nor go knw oo until e hit am like sledge hammer. Even winsh nor fit see that tin.#Naija4life.
    ***Camilah***

8. Nigeria we hail thee!

9. Sterra, all die na die na.. She's playing safe noni..

10. Sapele Babe in Lagos24 July 2013 at 23:09

Make dem con spy her pin. Tif her small change abi? Seriously,na person wey dey go collect like 2k dey hide like dis so dat pipo will not laff at her after all that looooooong queue.

1. You really must be retarded. What if she collects two thousand?

2. i tire oh, na her balance she dey hide. as she dey form big girl, shishi no dey that account.

3. Sapele Babe in Lagos25 July 2013 at 08:13

Lol @ Anon 6:02 AM. I'm telling you.

4. Na account balance she go check to know weda she get enough to buy recharge card take call awon daddy wa, lol

5. BTW, who's that one calling someone retarded? Do you know the meaning of retarded? Olodo. U just pick words from blogs and begin to misuse them.

6. U re insulting someone for insulting someone?infact u re the biggest blog cusser!u ve no opinions but cuss those who do!Na u dey commit the greatest sin!You will surely make hell fire!Mark my words!

11. looooooool maybe the guy behind her looks dodgy some oyibos too does it if they see a black person behind them at the cash point

1. na lie,.money no dey her account.

2. BUSYBODY CORRECTER25 July 2013 at 11:40

*Some oyibos too DO it* not * Some oyibos too DOES it*

12. You no know how she work hard for that money. Stella na to siddon make money dey fall your hand, that na why you dey laugh like shark.

13. You go fear naaaaaaaaaa.......... I no blame her though ilu ti le gan!

14. I have given up commenting on your blog o Stella as it never gets posted, no be say I talk harsh tins pass some people wey dey comment for here o. I tire

1. but she don post am naa, Stella dey post all comment

15. Lol. Protection at its peak! Babes no wan hear story

16. Ok i don understand! LOL

17. Hahahaha...na wetin make er naija be dat..lol

18. Hahahahaha chei anythn can happen in 9ja! Every single individual in 9ja na actor n comedian!

And e fit be §♠Ƴ the money wey she get for dia no reach 5000 ooo! Anyways money na money even if na one naira!

1. Wetin concern you with how the moni plenty reach? Abi you wan collect am from her hand?

19. Now this got me laughing. And I had to share the laughter in my house.
    Na real skirt of life. D guy behind her is like 'wtf is this lady doing?'.
    She is securing her pin noni.
    Lol.

Funmi

20. Odikwa very serious issue oooo.....hian

21. Hehehihehihehuhihu kai i don laff sotey i no get strength again, may b na jst 3k she dey try to withdraw n she no want mke ppl c am

22. Can't blame her! THIS IS NIGERIA

23. Lmfao..I kennnntttt even breathe...Jesus I'm still here rolling on the floor like a baby...ahh only in United States of Nigeria !

24. LOL!! You don't blame the lady. What if there's 10 million in her account. ROTFL!!

http://nenisnaija.blogspot.com/2013/07/lighten-dark-lips-with-some-lemon.html

25. this naa jalabia of life ohh... Ohh lawd.. Lauff afff scatter my medula... Chai

26. Wahala dey oooooooo

27. she has 2 protect her pin number ke!
    no try all this atm thieves o!
    lolzzzz

28. Hahahahahahahahaha!!! OMG!!
    Odikwa very serious!
    This is funny..she has to be careful. Na nija we dey! Anything can happen @ anytime.

29. LWKMD!! Omo lomo. Whether dem don show her b4 na. Me ehn, if I wanna type my pin in a store pos machine or whatever they call it...if u like stare at my fingers, u'l NEVER guess my pin o. I go confuse ya life. I will on purpose press up to 10 numbers instead of 4. I go cancel like 3x before I finally press d right pin. Even after that, I go act like say I press more keys. All na mind game biko. But mehnnnn for pple like us wey no fit use Cinderella skirt cover screen, na my big breast I go take block ya view. Lolz!

30. Lol!!! For real? May be she is Mike Adenuga's or Dangote's first daugther.

31. Plss I am lookn 4 lucinda.missn her 4a while

32. The person that has witnessed god of thunder at war , will never join them to insult ordinary lighting.

33. heheheheheheeh,abeg ooo mek una free the woman,that na her savings of life

34. hahahhahahah.....sterra make u dey there nauuu.as microsft dey invent anti virus for software, na so this gurl invented her own anti virus for 9ja hardware(Yahoo bois). Choiii 9ja unu ga egbukwa nmadu

35. Hahahaha,cannot stop laughing oooooo..This is called 'PIN PROTECTION'