Stella Dimoko Korkus.com: APGA And The Yesterday Brouhaha...

Tuesday, November 08, 2016

APGA And The Yesterday Brouhaha...

Una don hear say dem do protest for APGA secretariat yesterday?? hmm... No be small matter oo! 

The matter yesterday be say plenty youths wey de frown their faces like people wey smoke igbo' carry placards storm APGA State Secretariat wey dey for Awka... Dem hurry come declare say na Chief Sir Norbert Obi be the authentic state chairman of APGA and say Ayamelum people no follow for the gbege wey burst between some members of the SWC wey be say dem sack the party chairman.

The angry youths talk say the matter no good at all, say mek their brother, Hon Barr. Tony Ifeanya comot em hand for the matter come join hands with Chief Sir Norbert Obi mek them for move the party forward. 

Them also declare the 2nd tenure for Governor Willie Obiano non negotiable say mek the party people join body mek de party progress...

Meanwhile, the erstwhile Deputy Woman Leader wey don become the ogbenge Acting Woman Leader of APGA Anambra State, Lolo Njideka Okafor don sidon for her seat say mek APGA women no worry themselves at all as things go soon better for de party. 

She say no time to waste oo, as the women go soon join body with the authentic state chairman, Chief Sir Norbert Obi to work for the re election of the people's hard working governor, Chief Dr Willie Maduaburochukwu Obiano (Akpokuedike Global). She talk this one when she bin de yan press people for Awka.

END OF APROKO ....

31 comments:

1. Na all of them sabi

2. We don hear, we don sabi the news now.

3. Reading pidgin is so difficult

1. Honestly!! I speak pidgin well but reading it gives me headache and makes me feel dizzy,I didn't even read more than 3 lines

4. This aproko sweet wella. Abeg Stella na when we go do post on pigin English? We don do for other languages but we never do for our own correct pigin. E go make sense ooooo... abi stellastico how u c d mata?

5. Poster please this is a public forum visited by people from around the world . Please get someone to write for you in English language next time.Thank you

1. Where is the fun. Its Nigerian you should expect this once in a while

6. marriedchick: (enters post looks around shout) keke!! kekeman: where u dey go?
    marriedchick: next post please

7. marriedchick: (enters post looks around shout) keke!! kekeman: where u dey go?
    marriedchick: next post please

8. hahahahaha what a lovely aproko. pidgin english is reigning in this country.

Pidgin dey bring plenty money come this country, go ask commedians.

APGA make una continue ooo. Una wahala no go bring down akpa rice.

9. No governor can be like Peter Obi, Na me talk am. Akpokuedike global, we see you bro

10. And they want biafra hahahahahah laughable rubbish

11. Stella your pidgin is not pure at all..."erstwhile " ontop pidgin...lol

12. Guys I need help, I opened the post on the alleged cultists and all I saw is the cute guys in the pic. Kai that first pic with guys ass hair showing, got me thinking plenty plenty things. The guys are just hot

13. Wahala dey naija sha......after Alex ekweme already said the igbos ain't united

14. a.k.a EDWIN CHINEDU AZUBUKO said...
    When illiterate dont knw that we are in democracy......

15. Anon13:20 U will die on top Biafra matter. Go and Write it down.

16. Dis pidgin English news make sense wella.

17. WHO THEM EPP ABEG MAKE UNU GO HUG TRANSFORMER

18. No need to die on top of Biafra matter because Biafra is already dead. You are Dead people already...