Stella Dimoko Korkus.com: Trending Hashtag Na The Matter We Dey Settle For Here

Saturday, May 30, 2020

Trending Hashtag Na The Matter We Dey Settle For Here

I find this Hashtag really childish abeg.....

Mscheeeew!!

104 comments:

1. Oh Chim! Stella this thread on Twitter is hilarious joor😂😂🤣🤣😂😂 people don settle plenty matter

1. Abeg who started settling of the matter thing,Social Media is buzzing with it😂😂😂😂😂😂😂😂😂

2. I've seen very hilarious memes and videos. I don't think the thread is childish but very hilarious. A guy on my contact posts the most hilarious memes/ videos. Daily those of laughter🤣🤣🤣🤣

3. No be small aproko. Matter boku to settle. Judge have gone for recess

4. *doze*
      Thank me later

5. I still dey settle the Akinwumi Adesina matter with the US government. We don finally settle jude and cynthia Morgan matter but we still dey settle psquare matter.

6. Anonymous correcter, it is "dose"....

7. The matter we dey settle be say tenant nipple don hang for landlord teeth....

8. Meanwhile una don see the judge wey dey settle all these matter? 🤣🤣🤣😂😂😂🤣🤣 I was rolling on the floor when I saw the pics yesterday on WhatsApp status 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

9. Same here Paris, very fuuny looking judge.

10. Very hilarious. I love twitter

11. Haha haha 😀😀 @ Stella Maris, updateboyz started it.
      So many matters are being settled ..Hehe

12. Stella it's fun joor....The only one I didn't find funny was that of AG,Simi and Falz👎

13. Thanks @ Amanda favour...
      Longest time.
      Trust you are good..

Very hilarious.

2. 😃😃😃😃I like it, I don laff tire

1. Na the laff matter we dey settle in front of sdk blog visitors since yesterday😂😂😂😂😂😂😂😅

2. As our blog mistress say the matter dey childish,some of us see am say e dey hilarious,na so argument take start,we come begin settle matter,na on top of this matter we dey so.

3. Egg wey native Doctor give yahoo boy make he brake for junction 12am, girlfriend don use am chop bread 🥪. We still dey settle the matter.
      #theMATTER😂😂😂😂

4. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂@Dollar Goddess,you say what😂😂😂😂😂,my neighbor can waka waka go different prayer men places,so him go one place,dem come pray put for coconut,he carry dey coconut come house,keep for room,the wife come back break coconut,share with children dem eat finish before oga show come dey para say today she must pack,because dey prayer when the pastor do for coconut na for only him to chop,why madam no ask first before she break the coconut,we are still on the matter.
      But this my matter happened for real,no jokes,we call him coconut now,if you know the Hausa name for coconut that's what we call him ,so he doesn't decode.

3. At first,it was funny but now am so tired of it ,same with that "what did you hear about people called chioma,chinedu ebuka,etc"on Facebook especially on Igbo rant Hq

4. I'm coming e get matter wey we dey settle for my neighbour house😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

1. I love the trend 🤣🤣🤣🤣🤣🤣, I have never laughed this much before.

5. Judge Judy everywhere
    Awon baby lawyers.which matter dey court lawyer kunle😂😂😂.

Please who started this matter settlement???.

1. Tiara, Judge wig don lost. Naim wey dey going since o.

2. Tiara, Judge wig don lost. Naim wey dey going since o. Everywhere don dabaru 🤣🤣🤣🤣🤣

3. Hahahahaha...passion dont kill me o

6. My friend wan do online wedding and transfer bride price to the girl family account, the father no green.. say na him first daughter be that. Na the matter we de settle since

7. This comment has been removed by the author.

8. Choi! Stelloski it's not childish oo.. .if u get to see some funny ones sha.. ..

1. I agree. Stella needs to see some funny ones. It's like red wine. Good for the heart jare. I've not laughed this heartedly in a long time.

9. The matter I am settling now is that I tear my tendon and cartilage muscles while doing squats 😢😢😢😢😢😢😢😢 it hurt

Any solution please

1. Tear or strain?
      If it’s a strain, rest the muscles, no exercise for a couple of days, take paracetamol too.
      If it’s a tear, get your ass to the hospital ASAP.
      I suspect it’s a strain though. If it was torn, you wouldn’t be here typing comments.

2. Oh dear,so sorry! Massage it well with aboniki! You will be fine 🤗🤗

3. Yes solution yapa. Go do just two rounds of anal. You'll be alright baby. Hope it helps🙄😎

4. If it's a tear, go to hospital quick. I made a mistake ignoring a tendon tear 20 years ago as an agile teenager that I am but I'm paying a terrible price today.

5. Oh thanks my loves is strainnnnnnn 🙈🙈🙈🙈🙈
      @ Paris 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 I appreciate

They said I should put ice block or cold water on it and massage it

10. Very funny. Laughed very well yesterday. Matter plenty too settle

11. How did it even catch on? You never know what will go viral. I think it's funny as hell.
    I even saw video evidence of egungun dancing into crates of egg, the eggs all broke and he took off. 😂😂😂 I'm sure they are still trying to catch him so they can start settling the matter. 😂😂😂😅😅😅😅

12. what's childish about it? if it makes people laugh how is it childish

13. My neighbour get visitors from village and one of her daughter lock house say the visitors and the mama should stay outside until her father return from Lagos na the matter we dey settle since day before yesterday 🤔🙆🤔🤔😢😭

1. Stella, the Papa no chook mouth for the mata no, abi him Neva come back no. Make Una settle quick o bcos anoda mats don show for downstairs o

2. Lolzzzz
      The matter plenty to settle.

14. It's quite hilarious.But God will not let us see real matter o

15. Na the childish post matter we the settle here since o😂😂😂😂 I like

16. Very childish. Not interesting at all.

Sluttychic

1. That's why we need to settle the matter. 😄

2. 😂 😂 😂 😂

Sluttychic.

17. I think I like the stories behind it. It's funny 😊

18. My friend use hin car splash water for one old woman body. the mama just laugh con Disappear, We dey mountain since 5 days, na the matter we dey beg God make he settle

1. Lol🤣🤣🤣🤣this got me... hahaha

2. Remain on that mountain bcos only God can settle this🤣🤣🤣🤣

3. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂,abeg make una bring more,anything to make me laugh joor,life no too serious like that.

4. Haha haha, 😀😀😀😀

5. The matter plenty to settle 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

19. It is cool but i don't find it funny🙄

20. Zlatan has released a song on it.
    Some of the matters made me laugh so hard jare,Nigerians are so funny

21. Hilarious hashtag. I love it.

Our neighbours teen daughter has a teen boyfriend she hides and chats with in one dark area in my neighbourhood the mom heard of it and waited for them to sneak out one night. Her daughter went out to meet her supposed boify, the mother caught them and warned the boy to stop calling out small small girls else she will deal with him in this street. The arrogant boy not knowing that's his mother in law yelled at her to mind her business and keep moving. Mamma vex, ontop my child, held his shirt and tried to shake him up a bit. Boy vex, slapped her, daughter screamed that's my mother you slapped. People gathered and the matter now get as e be.

Na the matter we dey settle so.

22. Stella, Nwunye Oga Korkus, na data giveaway matter we dey settle for my area o.....😆😆😆😆😆

1. See mata plenty to settle😂😂😂😂😂😂😂

23. It's hilarious and I laughed hard yesterday reading it on twitter...

Stress is too much in this country.. We need to ease off the tension...

1. Like seriously
      Stress is too much and we need to ease it ooooo

2. Exactly! It's the motive behind it that matters. Most memes and videos' matter settlements are actually so hilarious, laughing away stress in Covid 19 era...lol.

BV Teetee.

24. Very hilarious trend on Twitter. 🤣🤣🤣🤣🤣

25. Segun go pick money for ground come turn fowl
    the problem no be say Segun pick money, the matter be say e don run enter papa ade poultry,
    I no come know which fowl be ogidan
    Na the matter I dey settle now, I no fit leave Segun for there

26. Haa Stella, the threads have been hilarious oh.

27. My guy bought a fairly used phone from someone.. Lo and behold her girlfriend nude picture was inside the phone. Na the matter we still settle since yesterday night.

28. Awon feminist gang gang30 May 2020 at 11:08

Person wey go climb tree wey dey near prison yard to pluck mango don fall inside the prison. The prisoners dem say he is part of dem. Hmmmm! Stella na the matter we dey settle till now.

29. Sometimes, the kind of things that are funny to Stella amaze me 😏

1. Honestly. This is the most funny and hilarious meme in the country this year and very good against Corvid 19

30. I tell my neighbour make he carry his generator comot for my window side he no won gree, na the matter wey we dey settle

31. It is very hilarious ooo.

Me they sent me to go and call Mathias to settle matter. I waka tire before I see Mathias bcos him been dey one coro dey settle another matter. Mathias reach come say the matter pass em power ooo say him no go fit settle am. Me I come talk say he must settle this matter ooo bcos my waka cannot waste. Now laidis na me and Mathias matter them dey dey settle.

32. Ba wo ni? Oro yen ni han yan ju lowo, Olorun aba wa yan ju e o. Oro oloro ko ni di ti wa.

33. It's hilarious to, it made my day 😁😆😀

34. They are quite funny, especially when short and direct

35. Not childish at all ooo,it’s been fun reading them memes😁😁😁

Nigerians will always always find a way to stay happy❤️🥰

If this trend is not making you laugh,you and your contacts are too serious abeg🙄🚶‍♀️

36. Oga landlord say make Mama Isiewu no pay rent, now she and papa Isiewu dey do the do, she con mistakenly c dey shout say “Oga landlord the thing dey sweet me”.
    Na the matter we dey settle so.

37. It's hilarious, especially on Twitter.i had a good laugh reading them.

38. It's hilarious,I honestly enjoy it and laugh 🤣 🤣 🤣🤣 🤣🤣 🤣 wella

39. I find it very childish, wonder what the humour is in d statement.

1. Life's not that serious abeg.

40. That's your opinion, some of us find it funny.

41. My opinion though.i find the trend very childish.

42. Lol... someone on my WhatsApp status said" Lecturer want give quiz to students for whatsapp group, courserep don remove lecture from the group.. na d matter Dem dey settle.

43. Same here SDk. Naso I ask my friend say wetin be d origin, and her respon goes thus'Booboo,iono. I just see say pple dey post am everywhere for WhatsApp I com say make I follow join.

44. I'm indifferent to be honest.

45. Albino throw pikin up but no see am catch, na the matter we dey here since morning de settle
    #THEMATTER

46. Stella, its very funny jor🤣🤣🤣🤣🤣

47. Principal don sell WAEC original certificate for madam wey dey sell Akara, the students dey there as I dey talk now, na the matter we dey settle since!