Stella Dimoko Korkus.com: The Hustle Post.........

Sunday, July 26, 2020

The Hustle Post.........

This should be interesting as usual...........

Hustle ooooooooooh,make you fit faint if them ask you question wey you nor wan answer..........

272 comments:

1. Hustle ooo,so you won't be discussing how you prefer okrika clothes to New ones at the boutique..

@MARTINS

2. Hustle oo,so you won't be converting Dollar to Naira rate before shopping Abroad..

@MARTINS

3. Hustle oooo, make you become landlord to avoid embarrassment.

4. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ that converting dollar to naira is sooo true.

5. I'm missing Lady G already. I'm here to laff o jare.

2. Hustle o make you no talk say na mumu dey go boutique

1. Hustle oooo, make you no dey add potash inside your cream in the name of bleaching. (Side eyes at Ngwa people)

2. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ€£πŸ€£, don't mind those my Nna bros for Yaba.

3. Hustle ooo,make you know come they check call rate for different network.

1. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

2. Hustle oooo, make Lady G no use your name for hustle post.

3. Hustle so you won't keep your thumb on the red button while making calls.

4. 🀣🀣🀣🀣, ms tee, na me you dey talk to o.

4. Stella I see you love the hustle post, Bvs pls bring it on.

1. Hustle oooo, make you no dey too lie like 'TACHA' in the name of fame.

2. Hustle ooo. Make one cattle rearer no come be president on top you wey be professor

5. Hustle o make you no dey count meat inside pot.

1. Hustle oooo, make yahoo boys no steal your babe!

2. Hustle oo make you no go call better thing vanity

6. Hustle o make you no call person vain cos you kent afford it

7. Hustle oh
    Make you no call Golf lazy man game cos you no fit afford golf kit πŸ˜‰

1. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚no be lie

2. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ€£πŸ€£

8. Hustle ooh make small pikin wey you senior no come slap you bcoz she be your oga

1. Hustle oooo, make dem no talk say you dey make noise for family meeting when you make suggestions.

2. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚mad oo

3. Inside life, that hustling is very necessary@FINNY.

9. Hustle o
    Make you no say you prefer small stout to Champagne

1. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚No be lie

2. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚, some will say it's a choice, what a yeye choice 🀣🀣🀣

10. Hustle o
    Make ya pikin no wish say na neighbour born am

11. Hustle o
    Make you no get double blog i.d

1. πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚

2. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚mad ooo

3. Hahahahhahahhahaha.
      This one madddddttt gan.

4. Wickedt! πŸ˜‚πŸ˜‚

5. πŸ˜‚πŸ˜‚

6. This one loud ganπŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£

7. You is a wiked sombori πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

12. Hustle oh,make you no go church go dey see the lastest styles or shoes that you haven't seen before in your lifetime

13. hustle ooooo
    Make you curse on anon mode lick ass with ya I.d cos of giveaway

1. πŸ™†πŸ™†πŸ™†chai

2. πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚this ya volume is too loud

14. Hustle o
    Make you fit differentiate granulated sugar from epsom salt πŸ™†‍♂️πŸ™†‍♂️

15. Hustle ooo, make you no tell your pikin to tell your creditor say you no dey house when e reach to pay your debt..

1. πŸ™† πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

2. Hustle oooo, make SDK no dey suspect say you wan scam her.

3. πŸ™†πŸ™†πŸ˜‚πŸ˜‚ mad ooo

4. πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚

16. Hustle ooo, make your pikin no ask you say "Daddy/mummy why did you give birth to me? Why not Ote$"

1. Hustle oooo, make your women group for church dey give you title anyhow, even when you no want.

2. But the name your church group women give you won't guarantee you heaven.
      That's a wasted hustle.

17. Hustle o
    Make you no talk say you prefer night bus to plane

18. Hustle oooo.. make you no follow dey shout "do you know who I am?"

1. Hustle oooo, make you no dey fill your bar for house with empty bottles.

19. I'm so excited about this postπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ

1. Hustle oooo, make your money answer to all the Bullshits them.

20. Hustle oooo, make you no get your age mate as in-law.

21. Hustle o make your spouse no turn you to foot mat

22. Hustle o make you no outlive your usefulness

23. Hustle o make your spouse no turn you to foot mat

1. Hustle ooo. Make you no use blade dey shave your children hair

24. Hustle oo make for old age you go play golf instead of draft #copied

1. 😁

Them go play draft with kolanut for one side of the mouth and papa lolo cap. 😁😁😁

2. Hustle oooo, make you no dey borrow pose.

3. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚, but draft is "sports" na.

25. Hustle oo make them use your clothes take know say na you dey come

1. 🀣🀣 some will say at least them go know say na you get am

2. Every morning, people dey go work, business, you go wear pyjamas, carry phone put for ear dey waka about for your neighborhood dey pretend say you dey coordinate things from house, my brother hustle oooo.

26. Hustle oo, make you no dey think say going on vacation is waste of money

27. Hustle ooooo men , make dem no dey wish your wife happy father's Day.

28. Hustle o o make small pikin no hide biscuit from you say 'aunty beggy beggy don com'

2. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

3. πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ˜‚

29. Hustle oo make u no come say bbn is for sinners when u see sinner win 80mimm.

30. Hustle o o make you pass any course wey them name after lecturer e.g Dr Ofor's course.

1. @phoenix, did you go to u.i and u studied Phil

2. You reminded me of Prof Awosope.

31. Hustle oooo make motivational speaker use you do example (Reference) for seminar

32. Hustle ooo make everybody dey hail you Baba Alaye for area

33. Hustle oooo,make you no dey find ATM wey dey dispense #500

34. Hustle ooo,make them use your full name open fake account for Instagram

1. Hustle oooo, make you no dey tap everything people dey post for social media.

35. Hustle o make you no dey call owners of Lamborghini and Chrysler cars,ndi blood money.

1. This just brought memories of how people said my dad was an occultist
      Just because I was picked from school with various cars.
      The car that drops me in the morning is not the same that picks me and they were all luxury cars . I started sneaking into school always requesting I should be picked in front of the gate and the car shouldn't be driven into the sch compound kai .
      But now same people are flaunting vanities of social media this life ehn.

2. Hustle oooo, make your wife no leave you for her ex boyfriend.

3. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚Xp momma i see you

4. Anon 14:18 your father brought that on you. Why use different luxury cars to take you to school in the morning and bring you back daily?
      Maybe your dad wasn't an occultist but certainly a fraudster or corrupt public servant. By their fruits you shall know them.πŸ™„

I was chauffeur-driven to school but not with different cars to and from school same day. Sometimes, different cars in a week if one is due for servicing or used for other errands.

36. Hustle oooo, make you no use motivational quotes kill yourself oh!! because you no go see penny.

37. Hustle make you no dey beg for giveaway but to give to people as wellΓ³

38. Hustle oooo,make you no dey find *231*2*3*4*5*6#

1. Hustle oooo,make you no dey find *123*2*3*4*5*6# mtn cheat

2. πŸ™†πŸ™†πŸ™†πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

39. Hustle o so if you dey go person house make dem no see u begin hide their food

1. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. This reminds me of Nati in The New masquerade.

40. Hustle ooo,so you would be taking "Ac" in your private car instead of "Heat" in Danfo when you are in Lagos Traffic..

@MARTINS

41. Hustle ooo, so your junior brother won't send you(young female) Amotekun job application.

42. Hustle make shata bundle no use Cedis deceive your girl goooo oo

1. Na your mate pay #3.1 million for private jet, brother hustle oooo, time dey go.

43. Hustle ooo , make your children no ask you what you where doing when your mates are making money.

44. Hustle o, give your children surname so that when their in-laws ask them who be their father, dey fit answer.

45. Hustle ooo, make you children no dey see fastfoods as luxury.

46. Hustle ooo, make you no dey introduce yourself to your kinsmen

1. πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚

47. You just dey form big boy for nothing, penny no dey your pocket, living on past glory, brother biko hustle oooo.

48. Hustle o, make you no dey say iPhone and Nokia touch na the same call dem dey use both phones make.

1. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Abi oooo

49. My sister hustle ooo,make they no break your waist because of one can of maltina

1. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. What if na carton? πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ

50. Hustle o, make your bank dey beg you when you vex say you no bank with them again

51. Hustle ooo,make your babe no tell you say,guy collect your friend iPhone let's snap

1. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

52. Hustle o make you no dey fight for 10naira change with the bus driver.

53. Hustle oo make your wife wey dey call you honey and sweety no come dey call you papa Ola

54. Hustle oooo make you no dey shout vanity upon vanity for your friend's success.

55. Hustle oooo make your friends and family cram your birthday date for head.

56. Hustle make your pikin no cone dey post "Hustle ooh" for status

57. Hustle oooo make your pikin no see shoprite as small London.

58. Sister hustle ooo,make another girl no collect your boyfriend with "All bills on me"

59. Hustle ooo,make you no carry your babe go your guy house

60. This comment has been removed by the author.

61. Hustle ooooooo so when you go visit person you no go dey use style drag leg for floor hoping you will be called back for tfare.

Hahaha πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£

62. Hustle oooo
    Na when you no get work dem dey give you nepa Bill to go pay for compound.

63. Hustle ooo make dem no use your teeth as opener for village meeting

64. Hustle ooo,make your bank account balance no dey look like betnja odd

65. Hustle o make small pikin no push you inside pool because you be her staffπŸ˜€πŸ˜€

66. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
    I had a Good laugh.
    All are so funny.

67. Every Christmas, na 911 truck you go climb dey go your village, dem swear for you, hustle oooo.

1. πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚911 abi dangote trailer

68. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
    I had a Good laugh.
    All are so funny.

69. Hustle ooo,make dey no send "sorry it's coming late on your birthday",dey no dey forget big man birthday

70. Hustle oooo,make they no give you fanta come tell you say Malt na for special guests

71. Hustle ooo make dem no tag you as chronic debtor.

72. Hustle ooo make ur television no Dey receive beating before its power.

73. Princess Sarah26 July 2020 at 15:19

Hustle ooo make u no say GoTV and DSTV na d same.

74. Hustle o make you no come dey expect Stella to include you for her favourite fives for giveaway

75. Hustle o so naija guys no go first ask you what you do for a livingπŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚

76. Hustle ooo. Make you no go add alm oil for akamu for your children say na CUSTARD.

77. Hustle oooo,make them no leave your message unread come dey upload status

78. My brother hustle oooo,make Pa Ned no come marry your babe