Stella Dimoko Korkus.com: Actor Osita Iheme ''Me As Your'' Hilarious Memes..

Friday, December 18, 2020

Actor Osita Iheme ''Me As Your'' Hilarious Memes..

These memes are so hilarious.......

I had a hard time compiling them,i will look at the squeezed face,read the text and go ''Kawakwakwakwakwakwakwakwakwa...''

149 comments:

1. "Barking in my dream"🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣. I love, love, looooove the memes. This guy don hear am.

1. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣the memes are so funny.

2. Me as a pastor....madam, e be like say the weapon wey them fashion against u don prosper oooo....lol... imagine with that paw paw face...loool

3. Hahahahaha I nearly peeped laughing at me as an ambassador... Reminds me of when Mike Ezuruonye was Glo ambassador but was caught using MTN network.

4. As in. I have saved a couple o.

2. Me as a Lawyer:

Oga this case don pass my power, shey you go faint abi you no go faint?

1. 😂 😂 😂 😂 😂

2. Lmao
      You deserve an award 👏 you're good at this !!!
      I always look forward to your posts 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
      You are a rib cracker !!!

3. Oh choco love.. Thanks..
      Good to have u back..😍😍😍😍

3. Me as a lawyer:

Omo this your case, how old you go be in 25 years time? 👀

4. Me as a lawyer:

Wo just admit you did it and beg the judge jare

5. Me as a lawyer:

"Just tell them you killed her, na just 20years, I dey go naming ceremony by 2pm

6. Me as a pastor: Our mother has gone to be with the Lord

Jesus Christ: Abeg I no see anybody..

7. Me as a Nigerian:

So you mean, if I invite 30 people now... I will become a millionaire? 🤔🤔

8. *Me as a Nigerian comedian*

I know say my joke no funny but abeg just help me laugh.

9. Me as a crèche teacher :

Make these children go play so I go chop my own first before them yama Yama the food.

10. Me as a Nigerian politician :
    Na rat chop the 14 billion yesterday night.

11. Hehehhehehehhhehe king of meme.

12. Me as a Nigerian police

So you can't call someone that will give you 5k now?

13. Me as a Nigerian Teacher

E be like say I go wait for school to open oo, I no fit do online class with my 100mb daily bundle 😂

14. Me as a Nigerian mom :

I did not kill my mother so you will not kill me.

15. Me as a Nigerian tailor:

No lie, you sef no dey expect wetin dey picture see your belle na.

16. Me as a Nigerian Dj:

My laptop don off o e be like say una go continue with raypower.

17. Me as a Nigerian president:

I will give Nigerians change, extra change, and takeaway change!

18. Me as a Nigerian :
    I no kill my mama, my account balance no go kill me 😫

19. Me as a Nigerian barber:

"Nepa don take light now, shey you will not go and bring generator from your house so that we can finish your hair."

20. "Me as a Nigerian Gynecologist.

If no be say this you pikin get big head you for don deliver am since oh 😂😂

21. Me as a Nigerian photographer:

Oga abeg you fit kiss the bride again, your face be nor show

22. I used to find your laughter column very funny. What's happening?

1. No go kill urself o..take life jejely.e go better.

2. Take am easy anon, no be SDK give you your own portion of frustration.

23. Me as a Nigerian (cashier)💁
    Customer! customer!! Customer!!! make i keep change? 👀

24. 😂😂😂😂😂😂

He is the king of memes

25. *me as a Nigerian pornstar*
    Oboy this your toto deep o
    See as my prick dor lost inside.

26. 😆😆😆😆😆Osita dn cause palava for us

27. paw paw has really changed. Let me answer him, 'me as your...... Zaddy

28. Hahahahahaha @ this your dance too serious cracks me up over and over again 😁🤣😂🤣😂🤣

29. Me as a makeup artist..madam I don try my best o e be like say na inner beauty u get.🤣🤣🤣
    I don laugh tire. Lady G Weldone o😂😂😂

30. Me as I wedding guest..past pa abeg the preaching don do,I never chop since morning.����

31. Me as I wedding guest..past pa abeg the preaching don do,I never chop since morning.����

32. Me as a wedding guest.. pastor abeg this ur preaching don do o,I never chop since morning.😂😂😂

33. Me as a blogger:

make una no dey post rubbish comments dey give me too much work.

34. I laughed so hard 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

35. Me as a Nigerian tailor:

Auntie no be the bra wey you wear wen you Cum measure you wear when you wan test your cloth ooo

36. Me as a Nigerian Lecturer:

Inside 24 units you carry over 22 units , Who you copy for the remaining 2 ?

37. Me as a Nigerian (student)
    Few weeks to exam...
    Make asuu strike jawe!!
    Man cannot die

38. Me as a suya seller:

the one wey i give you the other day na lizard meat o

39. Me as a Nigerian President:

Omo this Nigeria no gree better o. Wahala for who no get international passport

40. Me as a Nigerian surgeon:

I dey find the Nokia torch light I use for operation o e be like say e dey ring inside your stomach o

41. Me as a petrol station attendant:

you go fit manage water? As fuel don cost

42. Me as a Nigerian teacher 😒

Today our topic is mensuration abi na menstruation sev
    Wo Anyone Jare😒

43. Jesu🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

This guy is obviously the king of memes 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

44. Me as a Nigerian wife:

E be like say you go go fuck olosho today oo, I no get strength,You too like Toto

45. Me as an Nigerian hair dresser:

Madam this your hair too much o,abi make I leave the middle? the front and back go cover am when I pack am.

1. I'm sure any hairdresser will first have this thought first time seeing my hair 🤣😂🤣😂🤣😂🤣

46. Me as a driver

Passenger, make una ready o, see those Army men for that checking point? I no dey give them shi shi, I go drive speed pass, if bullet touch you, nor vex. 😀😀😀

47. Me as Angel Gabriel

Bros your name no dai list oh.
    Find me small thing make I clean that bros name put your name.

1. Hahahaha
      Me as SDK blog Lady G

I no go take last ooh, I must give it to them back to back.

48. Me as Uganda country:

Wo Nigerians make una no shout fr my head
    Na detain I detain una pipu I no kee dem😒

Things hard for here
    Uganda’s neva chop
    Na him make we catch BIG FISH
    Make una drop small tin we go release am

49. Me as a Nigerian Orthopedic surgeon:

Omo, madam this your bone no wan straight oh..make I kukuma break am finish na

50. Me as a Nigerian pastor:

Anointing oil has finished
    Oya everybody contribute 20 naira each

51. Me as a Nigerian barber

O boy you no fit barb this style oh e get as your head dey.

52. Me as a Bachelor:

after adding okro, the next thing is tomatoes before seasoning

53. *Me as a Nigerian student*

As this book no gree enter so, abi make I settle my mind for carryover next year?

54. ME AS A NIGERIAN pastor:

Adam chop Apple country b like dis what if dem kum lick Cameroon pepper? How e go come be na?

55. Me as a Nigerian;
    Omo how i take branch enter this country😩😩

56. Me as a Nigerian Motivational speaker:

I started my poultry with just a feather, you just have to believe it.

57. Me as a Nigerian Rector :

Shey make I no sleep again?

58. Me as a Nigerian firefighter:

Sorry we forgot to bring water, make una dey pour sand and detergent.

59. Me as a Mechanic:

Madam are we going to fix the tyre at the back sit?

60. Me as a Nigerian pastor:
    E be like say we go do another offering this one too small.

61. *me as a native doctor
    Omo this money ritual no gree work,you just kill your mama for nothing,e be like say we go try your papa

62. Me as a conductor:

you fit sitdon ontop bus, space don finish for inside

63. Me as a shoe shiner:

this white polish will match your green shoe

64. Very funny memes🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣... Pawpaw is the king of memes. He has the perfect expression for all kinds of memes.

Thank you lady G🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

65. Me as saloon owner:

The last person wey i fix lashes for, na one eye she dey carry see now o

66. Me as a Pastor

madam this your dancestep too much for person wey no dey pay tithe..

1. Pastor na to dance 💃 my all since i no get offering

67. 😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Pretty Patience

68. Me as a cake designer:

Make sure you add burnvita before the icing

69. GCN lady, idi too much😄😄😄😄😄

70. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

71. Me as a photographer:
    “Na wetin I see for real life na in I take for picture. How I wan make you fine for picture, wen you no fine for real life?”

72. GCN, you really made me laugh. May laughter never cease in your home, God bless you and keep you joyful always.