Stella Dimoko Korkus.com: Pidgin Post - Pigeons Wey Bubu Release For Armed Forces Remembrance No Gree Fly Oh..

Friday, January 15, 2021

Pidgin Post - Pigeons Wey Bubu Release For Armed Forces Remembrance No Gree Fly Oh..

Today na Naija Armed forces Remembrance day and the whole contri dey celebrate fallen heros and others...

Na so President bubu come land venue and by tradition he suppose release some pigeons wey dem catch put for cage...

So as President Bubu reach there,he pick up one pigeon throwey for sky,and the pigeon suppose fly away but e no gree....E siddon gidigba on top the cage.

Na so Bubu come open the cage scatter am make all the pigeons wey full inside fly go but for where,those ones too no gree fly oh...

President Bubu come taya for them,and he kukuma waka go leave them...

Wetin go make pigeons wey dem free,say dem no wan free?Na wah oh..

Eku armed forces remembrance day oh...

39 comments:

1. Stella if na u be the pigeon,u go gree fly 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

1. The pigeons symbolizes peace and freedom, which is far from this country.... very truthful pigeons

2. Na so nau. Wetin concern Jubril with pigeon, whether dem fly or not, e just dey wait make e contract expire, make e find road to e contribute . Dey just take us dey play lido. Yeye!

3. Pigeons symbolise peace but as it is: Nigeria and its leaders are far from peace. Its a big shame. The commentator was saying we should watch they will fly as pigeons indicate peace bla bla bla but God shame Bubu as dem come release pigeons the pigeons refuse to fly.

2. It's because evil doesn't represent Good.. The pigeons knows that there is no unity in the land.

Bv Official Prestige

My opera mini won't pop up the comment box😐

1. Pigeons didn't deceive themselves

Nigeria matter tire them, e heavy them

3. Pigeons are tired of this country. Why should the pigeons fly when there is no peace?

4. Buhari try well well, make dem fly, make Bandit cramp dem abi ?

1. Heheheh... no kill me o. Wetin concern Pigeon and Bandit ni?

5. This pigin sweet die, you slice am wella,tuale.

Bad omen for presido 'alone'.

6. this is very symbolic. mark this post.

7. I laugh in 'pigeon' English .....hahahahahah

8. 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣 pidgin language is so hilarious, you need to see how hard I laughed reading it out!

Happy Armed forces remembrance Day,may their souls continue to rest in peace Amen.

9. Why the innocent pigeon go fly before? Anything wey that man touch no dey ever remain the same again. If the thing no die, e go destroy, if e no destroy, e go dey stagnant forever so yea, i no blame the pigeon ojare.

10. If na you,you go gree fly?
    I'm waiting for Femi Adesina to talk on this,he can say the birds are gotten from oppositions and not well meaning Nigerians.

11. Maybe they fed them with expired palliative indomie, now they have diarrhoea.

12. Pigeon sef dey fear Naija... E better make dem dey inside cage than make dem go dey suffer for this sufferhead country.. Dem get sense abeg

13. How can a bird that signifies peace fly when there is murders and hunger all over the country?
    🙄🙄🙄🙄🙄🙄

14. Symbol of peace. Is there peace in Nigeria? They are protesting.

15. Evil man.why will the birds fly? Even animals are sensitive too.

16. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 This post is so hilarious. Whosoever wrote this did a good job....

The pigeons just told bubu the bitter truth....

1. Aswear down. Been laughing since I opened the post

17. Even pigeons too de reason 😆 🤣

18. 😂😂😂😂😂 the pidgin post make sense

19. E ku armed forces day o😅😅..it's well with naija

20. Even pigeons dey feel our pain

21. Even pigeons dey feel our pain

22. 😂😂Pigeon go be like, me i no trust this man, this one he dey push make I fly, who know weder na to shoot me down

23. A spiritual reflection of the many Nigerians who are in bondage and cannot fly. Why should pigeons fly when so many citizens cannot fly, overworked, underpaid, some not paid for years, some pensions not paid. It deep

24. Pigeons say "mbanu, we no go follow deceive world people, if we fly, e go be like say all is well, no way, we no follow for this deceit"

25. Baby, you see your sef? I hope say you get the memo Mr President

26. And the commentator wouldn’t just shut up in the video...🤦🏿‍♀️

1. Lmao! You even watched the video? I don comot hand for anything wey concern Nigeria o.