Stella Dimoko Korkus.com: Pidgin Post - Mya Don Japa Comot For Instagram...

Tuesday, March 30, 2021

Pidgin Post - Mya Don Japa Comot For Instagram...

Mya Yafai,The Babe wey dem snap dey Kiss Singer Davido for one party like that for Yankee for new photos wey wan break Internet don Japa comot for Instagram after Naija people storm her page to 'see something''

21 comments:

1. Lol...πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜… @Mya don japa comot for instagram.

2. Is she a little girl that should run away? I wonder why people deactivate their accounts. Leave it, when they are tired they will go to another person's own.

Just let them gather like ants, boom you don get plenty people

3. Hmmm! Tell me something! 😲

4. 🀣🀣🀣trust naija fans club.

5. Davido will compensate her for the bashings and she'll return with more bangs in your faces.

6. why is the woman always the one shamed?

Why is no one attacking David for his roving penis?

They have blamed Chioma, now they are attacking Mya

Meanwhile the common denominator is David

1. So if they have broken up he should be insulted for moving on? as una say Chioma dump am she may have moved on too ..so pls allow him..no wonder he told his American friends that he is like president of Nigeria he is right

7. But I hear the pictures are from a music video they shot a while ago... Whatever rocks their boat though..

8. Maybe she is pregnant πŸ™ƒ

1. Abi don born sefπŸ˜€πŸ˜‚

9. No bi every body fit stand the heat.
    lollll,She go fear naija people.

1. Even in that video of them walking side by side she was trying to hide herself in a way

10. So them miss road to Davido's page? Oh, I don forget, na only woman be ashana, man na angel. They really have time.

11. Angry Nigerian girls don go her page stink her like bee πŸ˜‚ πŸ˜‚ πŸ˜‚. Assurance don turn Endurance. Chai! This life no balance at all.

1. Arsnalfirstlady,your mouth too sharp, abeg wetin you dey use take sharp am ?
      Haha !

2. Celebrant Lol πŸ˜‚ 🀣 🀣 🀣. I still dey learn ooo

12. Trust Nigerian Association of fans club.They went to tell her somethingπŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€.

13. 🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣 Mya you should be reading from far.

14. Yawa don gas, Mya don JapANT comot from Instagram as Nigerian soliderANT dig hole enter her page.