Stella Dimoko Korkus.com: Wordless Post..

Thursday, April 15, 2021

Wordless Post..

18 comments:

1. Ahhhhhh ๐Ÿ˜ฏ๐Ÿ˜ฏ๐Ÿ˜ฏ๐Ÿ˜ฏ๐Ÿ˜ฏ
    let me waka go and come back

1. Come back come do wetin ?
      So guys don collect the ofofo challenge cup from babes abi ?
      As l dey see you so, you go like mirror well, well abi ?
      Guys wey dey come back come finish gist, dey like yanga too......๐Ÿƒ‍♀️๐Ÿƒ‍♀️๐Ÿƒ‍♀️๐Ÿƒ‍♀️

2. Wahala be like wettin again.....? Most of all this so-called nigerian activists na where belle face them sabi.. mtcheeew

1. Like palliative thief o, that one kogi man recently called sowore...

2. Wahala be like sowore o wey dey thief endears palliative....

3. Hottie bodi cool down nah, remember say stori dey get three leg o !

3. So you were meant to share it

1. They all sure have different motive behind the protest or which one is endsars grant. ร€wแปn lazy youth looking for awoof money.

4. Wait to hear both sides before you take a stand.

1. Nah you sabi pass jare !
      People wey dey find person downfall can quick dey judgy,judgy person ehen !

5. Ngwanu.... Confession time...

6. Chai yeh! Diarisgodoh! The money you are sharing

7. Activist in Nigeria are mostly scam artiste and anywhere belle face ..once they benefit from what they are activating against they keep silent ..and people follow them upandan ..eg FFK ,Asari, this man on this post and sometimes jollof..

1. You forgot Omokore and Dino.

8. sowore we know, who you be? the story never complete