2. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

3. πŸƒπŸΌπŸƒπŸΌπŸƒπŸΌπŸƒπŸΌ

4. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ wahala dey o.

5. πŸ˜‚ πŸ˜‚ πŸ˜‚ πŸ˜‚ πŸ˜‚

6. This is sooooooo funny. Thank YOU Stella!! Your blog is just so entertaining.

7. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

8. Must it be AbaπŸ™„πŸ™„ shuuuuuuu. It is UAR mirror abeg

1. It is Aba, own it with your chest!

9. 🀣🀣🀣 no be small aba mirror.

10. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ€£πŸ€£πŸ€£πŸ€£πŸ€£

11. Funny.

But Stella, abeg Aba don pass dis level since 1978.

By the way I am from Delta State.

1. But this is the highest level in the whole wide world. Mirror wey dey see back na correct be that. Which country in the world can produce this type? Up AbaπŸ‘πŸ‘πŸ‘

12. Ha emo re oooo😳😳Awon arinu rode mirror😁😁😁😁😁

13. 😁😁😁😁

14. Amarachi with C27 July 2021 at 13:42

Ogbemi! Na wetin be that mirror? Be like all these babalawo mirror.

15. Tuale for ABA producersπŸ‘πŸ‘πŸ‘

16. Hahahahaha...You go dey use mirror begin ask yaself if na you dey there.

17. Aba traders and their cunning mindsπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ€£

18. 🀣🀣🀣🀣

19. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

20. πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜…πŸ˜…

21. Well….if ever this can be possible, it is a very relevant invention. If you ever had to style your own hair, you will understand.

1. I gbadun this your comment.

22. 🀣🀣🀣🀣🀣 una no go kill person with laugh

23. This one na millor o πŸ€ͺπŸ€ͺπŸ€ͺ