Stella Dimoko Korkus.com: Wordless Post...

Tuesday, July 27, 2021

Wordless Post...

17 comments:

1. I am not laughing please 🙂

2. If e sure let him just disappear for 1 hr and reappear again🤣, or make him enter aso knock baba for head 3 times,then I will know he's powerful,or juju power no dey enter aso rock ni

3. I feel for the man o

Mehn, this life no balance
    Even with all the super that I've heard about him

He blasts in his language most times, so I don't get to understand what he says directly (from the horse's mouth)

4. Wahala🤣🤣😃😃

5. 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 Very funny

6. Juju wey no go fit make you disappear from Naija enter abroad, that one na juju?

You no fit disappear make dem no catch you, na now you dey talk about disappear..

7. He can vanish with his wife na. Abeg we too play for this our country jare.

8. Abeg I wan laugh 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

9. Eti bęrę habi, how is that the next best thing to happen to him🙄 You better build him a sound legal team.

10. Eyaaaaa see love.. love no make am disappear.. chaaai

11. How una expect him to disappear without him wife naaa. ?

12. Wetin ALEXANDER talk for this ppst