Stella Dimoko Korkus.com: Pidgin Post - Man Delete Himself Becos Woman Wey E Wan Marry Shock Am

Friday, September 16, 2022

Pidgin Post - Man Delete Himself Becos Woman Wey E Wan Marry Shock Am

Daniel wey dey do agent work and also sell gbogbo for guys don drink cold sn!pper take kpuff himself after em girl friend wey her name na Ejiro serve very hot breakfast.

Warri Aproko say Daniel na guy wey love and loyal to Ejiro well well and him been dey plan to spend the rest of em life with her as him dey use the small small money wey him dey make from his agent and gbogbo business dey package dey go until recently when Ejiro bring wedding card say she dey marry another guy for the neighborhood.

Na so Daniel head scatter, Naim he say make him Kukuma end everything because him no go fit dey alive to see another guy marry Ejiro  ...
Na so e take end

Make una fear women!

45 comments:

1. Mscheeeeeewwwww! I have not seen the person that will make me end my life Sha! I'm too wise to know when kurukere moves start to happen, by that time one leg in one leg out! When my Ex left, I was in sifia pains, but here I am today, so far I'm not crippled, life goes on men!.

1. On point

This life weyvdey sweet die.
      Never

2. There's an adage that says a man that killed himself bcos of a woman one thousand women will walk over his grave and urinate on it. Shioor.

2. Oh God! Why is this suicide of a thing this rampant these days? God pls o

3. Not again today!!!
    The other day, it was a lady. Today, it's a guy. Why do people derive pleasure in taking their own life because of heart break? Oh Chim!

4. Unto kpekus?
    I pity his family members

1. This comment cracked me up 😂

2. @ Anonymous na true talk, he didn't even think about his family before taking such decisions

5. Ekpa,which kind of mumu be this,there are many fishes in the sea,as your face hard reach,you nor strong enough to move on,he pain me say na even my tribe person do you this thing,na wa o............ Josaria

6. Chai! Pele sir 🙏

7. Too bad, another man will enjoy her to the fullest.

8. There should be serious sensitization on suicide. DON'T KILL AND DON'T TAKE YOUR OWN LIFE. Time heals most wounds.

9. Nothing can ever make me take my life by myself. RIP to the dead. No be ejiro kill you oo, Na you wan die

10. Make that Ejiro girl go thank God say she no marry this kind man wey go render her husbandless over one nonsense reason like this one...RIP to the man sha.

11. Haaaa man commit suicide, woman comit sucide...all these news are becoming rampant daily...govt pls address this.

1. Which government? This one wey no get direction?

12. Too bad.make una get sense naw.na who die,na em loose.rip

13. Msheeeeewwwwwwwwwwwww,what nonsense,as women plenty reach.

14. When you don't love yourself enough....Rip

15. People get mind😭😢, girl you no try at all

16. Na wah o, how men dae turn to bread wae Dem soak water this days dae shock me.... I know say Ejiro go don dae give am sign since, yet he go dae beg to stay situationship. I no dae pity these kin people but men and women who don't love theirseld first.. tueh God forbid ...I too selfish o when it comes to loving and thinking about my happiness first o.

17. Too bad.. eternal rest and God comfort your family

18. Too bad.. eternal rest and God comfort your family

19. So if God ask him why did he kill himself what's will he say?

1. That he did it for love! Foolish love by the way

20. It's his family I pity.

21. Why do people kill themselves for a relationship? I can't even kill myself for a man I'm married toh, especially the very selfish type. I'll look out for myself first and my kids. No stigma or societal expectations get to me. My mantra is to stay alive for the little ones who can't look after themselves first and not carry a grown man on my head.

22. He didn't even think about his own family..
    Na wa!

Mtceeeew

23. How you go kill yourself because of woman matter, abi, women don dey finish for this world?

24. The kind kpekus wey dey everywhere so, make i kill my self because of one wey leave me. Mumu guy.

25. Killed himself because of heartbreak....there are so many women and men outside nau..Haba Danny you no try oooo ...Rest well oooo

26. Nawaoh! His blood will be on Ejiro head be dat na

27. Another man down...May God rest your soul.