Stella Dimoko Korkus.com: Singer Portable Rants And Throws Shade After Headies Awards

Tuesday, September 06, 2022

Singer Portable Rants And Throws Shade After Headies Awards

29 comments:

1. Painment rants! Mtcheeeew 😏😏

2. This Portable self..... always ranting up and down.

3. I thought they said he is normal now. What happened again? Is it reprisal 🀷🀷🀷🀷

4. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ E pain amπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

5. Agwu isi. He will still beg .

6. Who watched the show. I read plenty jist on FB abi where again? Comman just biko.

7. Wahala🀣🀣🀣

8. He should be ignored. Silence is best for a fool.

9. Ayo Animashaun don suffer.

I think you see wetin poco Lee and Olamide cause. I saw a video where he was throwing shades at Amenor for winning the award for best Street song. Who know am make dem tell am say Amenor Street pass am. Na Benin boy. He go control boys for am for lagos as he deh Europe so.

1. Nor mind portable, he think say na to make mouth without action, dey talk anyhow like typewriter. make them catch am for Europe first, them go make am kneel down hands up dey sing Zazu

10. very dirty looking somebody

11. Replies
    1. If he had his way, he for gatecrash the venue and flog all the nominees..na the winner go chop cane pass.πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚ any organiser wey no pick race, go join and collect. Say no to drugs una no go hear!

2. πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

12. I watched the ranting video on FB, I was just laughing all through. Kolo guy🀣🀣🀣🀣

13. Portable nawa for you for this your talking any how strategy.. see yourself for potopoto anyways.

14. πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

15. The thing pain am. Pride comes before a crash

16. It's time and chance for real that zazzu is just not it. But hey when God says it's your time who can stop you? Portable enjoy and calm down. U no fit win anything with this kin arritude ooo