I dey tell you dey collect salary come squeeze face anyhow π€£ π€£ π€£ I no send faceoo I dey follow them tight so that they can pay all their owing abeg π Please give the singles more one week nah π€£π€£π€£π€£
Sdimokokorkus@gmail.com Mobile Phone +4915210724141
Good morning sdk and bvs,real laugh ohh,so funny
ReplyDeleteDelete my number dey go your house π€£π€£π
ReplyDelete"very obedient and soft spoken student" had me in stitches π€£π€£π€£.
ReplyDeleteEhen naa, maybe you brought out the current craze in herππ
LMAO π€£π€£
ReplyDeleteSoft Spoken Wifeπ€£π€£
This is Hilarious π
Funny memesπ€£π
ReplyDeleteDelete my number i don see youπ€£π
Give us one more week π€£π€£π€£
ReplyDeleteLol π π€£ π
ReplyDeleteMaka una leave single people alone.
Lol π π€£ π
ReplyDeleteMaka una leave single people alone.
Lol @ delete my number dey go your house ππππ
ReplyDeleteDelete my number, I don see you
ReplyDeleteIt's not fair on that dog na, u be it papaπ€£π€£π€£
Na Tinubu economy cause am, no be my fault. Team dog mummy π
DeleteYou go dey hustle your own food kee πππ
ReplyDeleteI wish I can tell my dogs that, see as them dey do yanga for food. Team dog mummy π
DeleteAbeg delete my number dey go your house I don see you π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£ na beg I beg
ReplyDeleteLol..the last one is evil ππ€£
ReplyDeleteLolπππππ
ReplyDeleteHahahahahahaha,soft spoken indeedπππ
ReplyDeleteI dey tell you dey collect salary come squeeze face anyhow π€£ π€£ π€£
ReplyDeleteI no send faceoo I dey follow them tight so that they can pay all their owing abeg π
Please give the singles more one week nah π€£π€£π€£π€£
Yes I need one more week laidis
ReplyDeleteAbeg just dey go your house o wetin be thisπ€£
ReplyDeleteI swear only Okada man can try that.
ReplyDeleteJust dey go your house I don see you. Blind date gone wrong π€£ π€£π€£
ππππ very funny compilations.
ReplyDeleteHusband don read wife report card π€£π€£
DeleteLmao. Very funny compilations Stella. More of this abeg. E good for this economy.
ReplyDeleteThe Okada man Joke enter wella
ReplyDeleteLicense to Cheat on a PRO MAX
HOHOHOHOHOπππππ
Lol
ReplyDeleteThe Most Complex B
Give us extra time