Stella Dimoko Korkus.com: Berlin Emerges Germany's First City With Internet Domain!.....Yipee

Wednesday, March 19, 2014

Berlin Emerges Germany's First City With Internet Domain!.....Yipee

your city.your domain.

berlin wall

Berlin has emerged as the first German city with its own internet domain.

Everyone can now open a private or business email address at www.berlin.de
The website was launched yesterday.

Berlin is one of Germany's monstrously large city and is chosen as sight seeing venue to most international celeb.

The website is also accessible in English.

Great for those in the Diaspora and those looking for any kind of info concerning Berlin.

*Other countries are busy planning and building but in Nigeria whosai!....Boko Haram members una dey read?

11 comments:

1. Mai naija country....I hail Ooº°˚ ˚°ºoo

2. Aunty stella u for no call dem o hian lol

3. Aunty stella Fire don burn one fuel station for my area o, after the fire come reduce na im i hear fire fighters siren o. If no be for God ehn, e for don catch other buildings wey dey around o, road don block for people wey dey go work.

4. Stella You no see pictures of the delegates wey dem pay 12m each where dem dey sleep, dey snore heavily for the conference???

5. Lol stella sha we will get there in 2060

6. Lmaooo. Boko haram no dey read anything, how they wan take read with their opposition to western education. They are busy bombing and killing, awon to ye kan fi se nkan osu danu
    but nigeria has www.kinikan.ng
    Is that not our own domain?Dunnoo o anybody wey know pls educate me

7. Mmm... Niqeria myt qet there sumday but its still a lonq way trip. May God help us. Amen!

8. Lol,dem dey hear oh buh dy. ar too busy plantin bombs. EVE E UME

9. Hian! Aunty stella u dey germany dey call out BH for here, wen they wake up nw, na we go hear am as u go dey very far and safe. Pls oo no call them again