Stella Dimoko Korkus.com: The Hustle Post....

Sunday, July 05, 2020

The Hustle Post....

The last one we had was really hilarious......
Lets do it again!!!

Hustle oooooooooooooooo
so that SDK will stop suspecting you are trying to scam her....LOL.

*Hustle ooooooh,so that Uncle or Aunty will be added to your name when younger ones are addressing you...

441 comments:

1. Hustle ooooh so that your younger ones will not tell you your suggestion is not needed at family meeting.

Hustle so that your Fathers burial will not be postponed unnecessarily due to lack of fund😭😭😭

Hustle so that your children will not inherit generational poverty.

Hustle so that your husband and in-laws will always worship at your feet.

1. Hustle oo so that you will not know when bank remove N100.00 stamp duty from your bank transactions

2. Hustle o, make them no carry your girlfriend for inside car with tinted glass pass you for road.

3. Hustle ooooo make your wife heart and soul no leave una marriage, come remain only her body, you go come be like yesterday to your wife.

4. Hustle o make them no use ur pikin do babalawo inside school drama

2. Hustle o so that them no go put you in charge of chairs for family function

3. Hustle o
    Make sellers dey beg you to take goods on credit instead of refusing when you ask

4. Hustle ooo, so that you won't give your husband breakdown of how you spent the monthly allowance before the end of the month.

5. Hustle oooo Make small pikin no shit for your head

6. Hustle ooooo make you get respect for your papa house

7. Hustle oh,make you no dey envy people wey dey spend money

1. Hustle oooo, make your future in-laws no ask your pikin, who is your FATHER?

2. And be shouting "vanity upon vanity" upandan. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

8. My brother hustle ooo so that if you visit your friend he/she will on gen if Nepa light no dey.

9. Hustle ooo Make ur bf no put you for Keke collect change.

10. Hustle o, make ur breast no go settle down before u.

1. I'm here for you lines this evening 🀣🀣πŸ₯‚πŸ₯‚πŸ₯‚πŸ₯‚πŸ₯‚πŸ₯‚

2. Na you I find come here. Bring it on

3. Pls reduce this volume. It's entering my eyes😒

4. 🀣🀣😜

11. Hustle oo so you won't be waiting for conductor to find #10 change give you when he no getπŸ™ˆ

1. Abi oπŸ˜‚πŸ˜‚ God no go shame us..

12. Hustle ooooo so that your little sister and brother will not rent a space on top of your headπŸ€”πŸ€”

13. Hustle ooo make people dey take your name do nickname.

1. πŸ˜‚πŸ€£πŸ€£ hushChike 🀣🀣🀣

14. My sister hustle o, no be every problem u go open leg for.

15. Please o try and hustle and make money now
    Because looking at you na you might not make heaven
    DON'T SUFFER TWICE

1. My God!!! you are mean πŸ˜‚πŸ€£πŸ™†

16. Hustle o make them no use your pikin do house help

1. Hustle oooo make your pikin no dey recite A for "Akpu" instead of Apple.

17. Lady G dearie, where are you at?

Hustle oh make them no dem no dey count meat for soup after you don dish your own.

18. Bro hustle make your babe no dey upload "who go sub for me" for WhatsApp status.

19. Hustle o!!! Make ur pikin no vomit garri for school 😹😹

1. Blood of Abraham’s ram.!!!
      How do you coin yours, they are so unique and true? πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜€πŸ˜†πŸ˜ƒ

20. Hustle o so that the team you support won't have just 1 champions league trophy

21. Hushpuppi will serve 20 years in jail, Omo hustle o, make he no come back con tension your pikin.

22. Bro hustle make you stop dey text your babe "how was your night" and begin to text her "use that 1M I transferred to you eat breakfast"

23. Hustle oo make u no dey unnecessary to rich people

24. Hustle o, make ur pikin no see shoprite as abroad

25. My sister hustle make dem no use because of pizza give you belle?

26. Hustle o make your papa or mama no pretend say him mistake you for your younger sibling.

This one is common very well. The man will just say "erm! your elder sister send money give me, oh sorry, your younger sister"

27. Hustle o so that the team you support won't have just 1 champions league trophy πŸ˜‚

1. Continue reposting Lady G's comments dear πŸ˜‚

28. Sister hustle make you no dey embarrass your boyfriend by uploading "who go sub for me or I need urgent 2k"

29. Hushpuppi will serve 20 years in jail, Omo hustle o, make he no come back con tension your pikin.

30. Hustle o.
    Make you no leave your house dey go bank Monday morning because of 150 naira stamp duty charge

31. Young lady hustle ooo make dem no dey ask you apart from sex what else you fit offer for relationship.

32. This is just what I need now to brighten my mood. Let's gooooo
    Hustle oooooooo
    So your children no go dey call you this MAN for old age.

33. Stella πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. I can't think of any. I'll just wait to read comments.

1. me too
      So imma be reading comments and sipping my tumeric tea .

34. Hustle o make you no dey crash wedding with extra black nylonπŸ€―πŸ€‘πŸ€£πŸ˜‚

35. Hustle o make your pikin no for your presence dey sing 'for my Papa no be dangote or Adeleke but we go dey ok o

36. Young lady hustle ooo so when dem ask you wetin you fit offer your man you will not say
    Prayer
    Support
    Love
    Care
    Advice.

37. Hustle ooo... So grandchildren will always want to come over to your place... You will pamper them with enough goodies and gifts!

38. Hustle o, Make your girlfriend no go post another man picture because you no get data

39. Hustle o make you no dey calculate when na una turn for Nepa to bring light

40. Hustle oooo, make dem no go tell u say ur shoe fine but the original go cost πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

41. My sister Abeg hustle oh
    There's a difference between 'Meet my wife' and
    'Na madam be dis' πŸ˜‚

42. Hustle and make money o, make dem no post your birthday picture write “Sorry it’s coming late”

Nobody dey forget big man birthday.

43. Jeez!the list is endless,they are #copied thoπŸ€£πŸ˜‚

44. Hustle oo so that you and hubby no go fight for small thing like remote control or who thief meat for pot

45. My brother hustle ooo so that when your babe see you she go wet, make she no ask you "ijeko ebenu"

46. Hustle o. Make dem no post picture use emoji block your face.

47. Hustle o, make you no go dey watch highlights of how one celebrity take spoil your gf with Money on a date

48. Hustle o make you no dey wait for everybody to buy meat finish cos na bone you want buyπŸ€£πŸ˜‚

49. Hustle oo, make them no post your birthday picture write “SORRY ITS COMING LATE”
    πŸ˜­πŸ˜‚

Them no de forget Big man or woman birthday.

50. Hustle o.... so bloggers won’t post Fashion reviews you took hours to do on their blog, without asking if they can.

51. My dear hustle ooo so that if enter shop dey no go 1st tell you price before dey go attend to you.

52. Hustle oh so when u dey order things online, fear no go dey catch u for the delivery fee

53. Hustle o make you no dey use tissue menstruate

54. My dear hustle ooo so that when you are angry you will look your account and smile.

55. Android users,
    Hustle o! So that you don’t borrow our IPhones to snap pictures to post on instagramπŸ™

56. Hustle o, make your children be proud to post your pictures on #FathersDay

57. Hustle oo make you no dey drink full sachet water before you chop for belleful sake

58. hustle o make you no get time they follow people post about hustle o

59. Hustle o so that you'll use a phone just for Ig, another one for Twitter and another one for WhatsApp. Hussttleeee

60. hustle o! make you no go dey turn on post notifications because of giveaway

61. My dear BV hustle ooo so that when you see Chike TEFLON's joke on SP you will LOL and not carry your frustration and be screaming "dry joke"

1. My dear Chike Hustle o so that you no go dey post joke wey go make BVs dey scream dry joke

62. “hustle o make you nor go dey wait for 12:00am to download movies with night plan

63. Hustle o,make your daughter no dey post her account details on her WhatsApp status

64. Hustle o, so you won't be the type that drops advice at family meeting instead of money.

65. My dear hustle oo make them no put you in charge of gathering dirty plates and bottles during a family function

66. Hustle o make person no finish korea seasonal film for person window.

67. Hustle ooo make people no dey hide food for you when you visit dem.

68. Hustle o make u no go dey tag ur grandfather and accesstors just to win 2k

69. Hustle o! Make your children no dey sing "Daddy mi o lowo, sugbon mo l'olorun" up and down the place.

70. Hustle o make your children no dey accuse other people parents of money laundering and embezzlement. πŸ˜‚

71. Hustle ooh so that when your tea is hot you add more milk not more water

72. My Brother🀡🏻 hustle ooh so you won't be Waiting for your ChildrenπŸ‘¨‍πŸ‘¨‍πŸ‘¦ to sleep before you Touch your Wife

73. Hustle oh make your babe no see you, still leave with another man untop party wey you carry her go.

74. Hustle ooo make them nor adopt your pikin because he get talent why you still dey alive 😫

75. Hustle ooh, so you won't see enjoyment and call it waste of money

76. Hustle ooo make them nor dey hiss or fear to pick your call because of billing

77. Hustle oh so when u dey type u no go dey use all your strength dey press your keypad.

78. Hustle ooh, make liquid metal no carry your mama hit for chair!!!

79. Hustle ooo make you no go dey swallow spit when I dey feed my pikin pap.

80. Hustle oooo make your children nor watch for seasonal movie or series for neighbour window 😫

81. To all the sisters on sdk blog hustle oooooh!

Because there is difference between "meet my wife" and "Na my Madam be this" ooh!!

82. Hustle oooo so that your wife or children go fit dey see money you forget inside clothes anytime them wan help you wash your clothes

83. She broke up with you because you don’t have money πŸ˜• instead of you to look for money you’re looking for another girlfriend.

YOU SEE THIS LIFE HUSTLE OOH

84. Hustle o,so you won't go tagging your pictures with that of a celebrity saying people said you both lookalike.

85. Hustle ooo make you dey watch movies when come out for cinema instead of waiting to watch it via xender on your phone 😫

86. Hustle o make people wey on generator no dey use your house look if NEPA don bring like for street.

87. My Sister hustles oooo so that all the second hand cloth sellers no go sabi you as regular customer.

88. Hustle o make people no dey ask you if you wan eat their remnant anytime they eat remain for their plate.

89. Have you seen a wealthy man commit suicide just because a lady disappointed him ? πŸ€”πŸ€”

My brother hustle oo πŸ˜‚πŸ˜‚

90. My brother hustle oo, Hunger no de pity motivational speaker. Awon aspire to expire where dem?

91. Hustle ooo so that the man you love will respect you and not think your dating him just because of money. I got my own money am here because I love you ����

92. Hustle o make pikin no tell you to go wash plate wey him use eat because you dey him parent house o

93. My sister hustle oo, so you don't travel to UK, put the UK flag on your profile meanwhile you're squatting with #DrFunmilayo πŸ˜‚πŸ˜‚
    Don't be like Bola

94. Hustle o make your children no ever face wetin you don face for this life o

95. Hustle oo
    Make dey no use your slippers hold door for family meeting

96. Hustle oo make your girlfriend no follow iPhone go

97. Hustle o.. Make dem no tell u say space no dey for car, make u enter bike dey come.

98. Hustle and make proper arrangements so if you ever die and leave little children, they will be well taken care of.

99. Hustle o.. Make Keke man no drop u half way for road say e wan carry drop.

100. Hustle oh so your neighbors no go dey ask you who come look for me? shey Nepa don bring bill? When dem bring light. Hustle so they no go use you de do witness all the time.

101. Hustle oo Mek you no know when dem collect stamp duty for ur bank account.

102. Hustle so that when you view pictures on the gram your mouth won't become distorted.

103. Hustle o make bank charges no spoil ur 1k

1. Madam reduce this volume na. It's entering my eyes

2. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

104. Bro hustle oo cause na poverty go make u say washing machine dey spoil clothes

105. My brother hustle oo make your wife family no ask u can u take care of our daughter?

106. Imagine not breathing fine cos you lost just 100 naira!?.. Hustle oo

107. Hustle oo so your eagle πŸ¦… no go resemble duck πŸ¦†

108. Hustle oo make you fit dey smoke igbo for your mama present like Burna boy.

109. Hustle oo so that you don't turn begger for life!

110. One line I can never forget from Hushpuppi is “If your car still dey use key, my brother hustle oo” that one tensioned so many young guys, everyone started craving for Benz.

If you were not a contented person, your Camry go dey resemble OPay bike.

111. Hustle o, make neighbor no tell you to help them pack clothes in case rain fall for afternoon

112. Hustle o so that you will have respect from your inlaws.

113. Hustle o, make your neighbor no keep keys with you

114. Hustle o, make small pi kin no see you hide biscuit

115. Hustle o, make you no hear your visitors voice hide pot for under bed

116. Hustle o my sister, so you won't be uploading another person's food on your post, saying breakfast is ready

117. hustle oo make hustle no hustle you

118. Hustle o, make dem no dey use your pikin act winch part for school drama.

My sister Hustle o, make you no go market come back and your husband ask you change.

119. Hustle o make you no dey calculate dollar to naira before you know say something dey expensive or not.

120. Hustle oooo make your pikin no see you hide face when with friends

121. hustle o so that when your mates dey go The Bahamas go do honey moon you no go go Okoro guest house go do your own

122. Hustle to show yourself approved

123. Hustle oooo so you won't only be eating chicken in your dreams all the time

124. Hustle oooo make you no dey struggle load fastest fingers πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚

125. Hustle oooo, make your coursemate for University no ask you " What was that your name again?"

126. Hustle oooo make SDK no dey give you that dog meme side eyes πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚

127. Hustle o.. Make "UP NEPA" no go be the first word wey ur pikin first learn

128. Hustle o make PA no threaten to comot your name for giveaway list

129. Hustle oo so u no go wait for rain to fall to put buckets outside to reserve water

130. Hustle o so that you no go postpone person to visit you because where you dey live no good

131. Hustle o, so that when dem serve u wine, u no go dey wait for others to drink first before u drink ur own

132. Hustle o, make ur children no ask u to buy biscult, u go come tell dem "wait for ur daddy to come back"

133. Hustle ooo make you no Dey look for who Dey wash cloth use the water go flush toilet.

134. Hustle o so that when you die angel Gabriel go point you for right hand side

135. Hustle o make ogiri no become only ingredient wey you dey use make soup