Stella Dimoko Korkus.com: Pidgin Post - Small Ole With Big Gun...

Thursday, June 17, 2021

Pidgin Post - Small Ole With Big Gun...

One 18 years old boy wey him name na Emmanuel Peace wey be Ogbonje ole don hear weeeeeeen.

Delta state Police cash am with the fake big gun wey he dey use carry out him ole  work.....
On Monday wey just pass so,the small ole go thief one husband and wife 600k with him big fake gun wey be like guita.....See him face!...Ole

18 comments:

1. Lmao. This kind kpafuka gun be like wooden elephant na.

Good he was caught. Na wa!

1. The tin be like Tortoise🀣🀣🀣🀣

2. Hahaahhahah.... real tortoise.
      If this guy succeed rob me with this wooden tortoise, na me fuck up.

2. LMAO!! Them done beat new shape put for the boy face. Nawa oh. Even blind man will know that that is not a gun na. Chai!! I pray he learns his lesson. See promising young man na.. Its a pity.

3. See as they kpo kpo him face. How e take dey rob with this kind gun sef..

Lovelace

4. Sometimes even the power of a name means nothing. Look at Emmanuel PeaceπŸ™†‍♀️

5. But our politicians that steal billions are walking around with police escort

1. Did they come to ur house to steal? Or point gun at ur head
      Go and arrest them nah. Okuko

2. So in essence they shouldn't arrest him all what?

6. Na only night he for use this that thing na....foolish boy

7. 🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣😁

8. If this guy succeed rob you with this wood, your head no correct.

9. small ole Oshi @18

10. The couple needs to be arrested too. I mean how can someone Rob you with this?

1. 🀭😜🀠🀣🀣🀣

11. πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£mehn this kin gun sef πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚