Stella Dimoko Korkus.com: Wise Saying...

Monday, September 27, 2021

Wise Saying...

Meat no dey finish for party, na you wey no dey important

14 comments:

1. Na so oooo.

I have experience this right here 🖕🖕

2. Chei.. This one hit me hard, Stella💘😫😫

3. No be lie, when the VVIP arrive, the meat that has finished will surface from nowhere.

1. Those wey go bring money get special package for party.
      Them no dey send those wey go come chop finish ,pack for nylon and dust nyash dey go house.

4. This is fucking real...on my wedding day, I told the caterer to tell Dem no meat..she was telling me but sir, we still have so so so so in that store. I replied her with bad eyes.

Wetin concern me,na u buy cow for me

1. You for invite few nah make them come with invitation cards.

5. This one happen me to me o. But las las we chop d rice empty with apologies

6. So true, there will be something for the VVIP even fresh fish , snail fit join sef.

7. 😁So true, dem mummies & aunties always have contingencies. Na batch by batch if not celebrant’s special guests go arrive & food go don finish🤨

8. Arrangement go don dey for VIP wey fit come late for the party self.