Sunday, March 13, 2022

Sunday Laughs

34 comments:

1. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ abeg today's own are all funny. πŸ˜‚πŸ˜‚

1. πŸ˜‚ πŸ˜‚ πŸ˜‚ πŸ˜‚ πŸ˜‚ πŸ˜‚ Very funny.
      I can relate to them. So no be only me dey read labels..........

2. You wee jus see one internet short video or picture of one mouthwatering hot dish exactly when you are hungry and no get better food to chop or no food at all. Is not funny ooo 😐πŸ₯΄πŸ˜•

2. Yes ooo,,menstruation is painful but I don't want stories 😒 🀣🀣🀣🀣

1. Someone should give this bitterleaf some honey.

2. Nobi your fault, problem wey you carry for head strong past the jokes.

3. πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚ thanks 12:30, that person sure needs plenty of 🍯

4. πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜

5. Very funny🀣🀣🀣

6. Very funny🀣🀣🀣🀣

7. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

8. How to marry with 3k.......after wedding nko

1. I for say na to soak garri, but garri these days no be poor man food.

9. Sunday at the party vs Monday 🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

Pretending to be sick 🀣🀣🀣🀣🀣

Nice one πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ thanks Stella babe πŸ’•

1. Some people hate Mondays ehnnn...... I think it is mostly when they dread their jobs or businesses.

10. Replies
    1. That first one ehnnn 🀣
      My Mama never go believe sey you no well if you chop your food wella. But some sick people too eat na...... Na dis her attitude make person to dey use spoon play with delicious food person wan download and lick plate and finger join. 😭

11. Abeg oh, period is a necessary evil, unless you are on a mission🀣🀣🀣🀣

12. 🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

13. How to marry with 3k...keep reading

14. 🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

15. Very very very hi hi hi plssssssπŸ€£πŸ€£πŸ€£πŸ€£πŸ€£πŸ˜‚

16. Hehehehe this food joke hen! I wish we can download food for real,nice jokes today

17. When alcohol hits the right spot, you start reading the ingredients🀣🀣🀣

18. πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚ I had a good laugh!
    Thanks SDK.

19. 😁😁😁😁 nice one coco

Ada ohafia

20. Hi hi...very very hi to you all