Stella Dimoko Korkus.com: Funny Comments From The Comments Section Of Stella's Blog

Wednesday, February 08, 2023

Funny Comments From The Comments Section Of Stella's Blog

Laughter Is the best Medicine....

15 comments:

1. so funnyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... God bless SDK bv's

2. Last comment ooooo. Lol. Me I have bedsheets I am looking for car. Oya contact me let's do the exchange.
    It's a trade by Bata season.
    We thank the Lord

1. 🀣🀣🀣🀣 ah tor, car wey you fit get na portrait, black and white for that matter 🀣🀣🀣

2. 🀣🀣🀣🀣 anon 14:04 why are you like this? πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€

3. Na now poverty dey sweet pass, lol πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ€£πŸ€£πŸ€£πŸ€£πŸ€£

4. 🀣🀣🀣🀣🀣

5. Na today poverty dey useful....πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ€£

6. Lmao.. That communion thingy ehh.. Na so one sister in front of me always dey pack a handful instead of a piece of bread.. I no understand the reason why until one day wey I quick drink medicine for morning come forget to eat something before church. omo, as the communion tray reach me, see the way i take load my hands with bread.. Lol.. Shame bin travel o, make I no for begin dey see double for church make dem no hold deliverance section untop my mata.. Lol

Ms K.

7. I can't remember the last time I queue in the bank or atm for money, is levels jor, don't ask the kind of level. Lol

1. Big man/ woman no dey queue for anything. Just press phone and it will be yours for the asking.

8. Na now poverty sweet my dear🀣🀣🀣🀣🀣