It took me days to understand what this photo is...
Sunday, July 16, 2023
20 comments:
It took me seconds to understand the picture. He is carrying a mirror
ReplyDeleteThe last one the man is carrying a mirror. The keke passing on the road is showing on it.
ReplyDeleteI don laff taya oo. That admission meme wan tear my belle🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
ReplyDeleteI'll patiently wait for someone to explain the last picture. Today is Sunday and I'm lazy to even think😌
ReplyDeleteSomeone explain the last one
ReplyDeleteA man carrying a mirror. The Keke is a reflection
DeleteNursri /pamari 🤣🤣🤣🤣
ReplyDeleteFanny is a bad shild.... Alakoba
ReplyDelete🤣🤣🤣......hilarious compilation.
ReplyDeleteUna go dey put mouth for husband and wife matter 🤣🤣🤣.
Poropitor isonu 🤣
😂😂
ReplyDeletePoropitor🤣🤣🤣🤣🤣
ReplyDeletePut mouth in husband and wife matter at your own risk.
He is carrying a standing mirror and walking past a keke
ReplyDelete👌🤣🤣🤣🤣🤣
DeleteD meme about naija big boys room.chei my boyfriend dat year bought that carnival rechargeable him no gree throw d "kwali" (cartoon).I ask am plenty times y d tin still dey dia him tuk say during harmattan him go use am keep d rechargeable so dat dust no go spoil am quick .😂😂😂say na wetin him use senior him enemies.
ReplyDelete@Home of a Nigerian big boy...hmmnn! Life!
ReplyDeleteThat school notice is DOOM. 😂😂😂
ReplyDeleteIt took me few seconds to understand the last meme. That person must be highly dumb
ReplyDelete😁😁😁😁
ReplyDeleteSo funny
ReplyDeleteLmao 😂 when I saw that Naija big boyz meme Dante-boss and Ali-B came to my mind!! Bros, I hail una ooo.