Stella Dimoko Korkus.com: Pidgin Post - Na Which One Dey Pain Pass´?

Wednesday, January 31, 2024

Pidgin Post - Na Which One Dey Pain Pass´?

29 comments:

1. Ohhh boy na number three fit drain blood comot for my body

2. For people wey love no concern, 3 pain pass but we wey love to love hard, 1 pain pass😜😜

3. No 3 o this my phone that I've been managing,I no want hear story o, God abeg o.

4. Going through no1 now and it's very painful. Guy is always accusing me of cheating and it's affecting my self esteem and mental health. Had to let him go

1. Good you let go of him and his insecurities.
      Don't worry,you'll be fine 🤗🤗

5. Chika+hello iya boys)31 January 2024 at 14:01

Transformer done blow oooo

6. You sure say na here you plug your phone?

Me: OmG! All my pictures, my video, my files . God please 😢

Jesus!!! 🥺All my important WhatsApp chats...😢😢

7. 3 o. One's heart can scatter

8. All of them dey pain but them dey pain differently.

9. Transformer don blow can give someone that is not strong high BP.

10. 2 pain pass o ..

11. Transformer don blow. That statement de pain me aswear.

12. You sure say na here you plug your phone?? It will cause instant headache and weakness.

13. That number 3 ehhhhh, it can pain someone ehhhhhh

14. All foy give person heart attack. No one good to hear 🤪

15. 🤣🤣🤣🤣🤣. Break my heart no problem but you see that transformer and phone own, God abeg.

When transformer blows and other areas have light, you start looking at them like they are witches. You plug phone dem come still am I swear I no know anything wey pain pass dat one.

My guy own, dem simply comot the phone from the casing, come put the charger mouth for the casing hole leave am there.

16. No 2 transformer don blow then you carry ur phone go charge for another place you con hear say you sure say na here you plug your phone..that one na to kuku craze be that..

17. No 3 !! Once you hear that,na instant shock ,you will be destabilize from that moment on

18. Number 3. I no wan hear story o. God abeg o.

19. You see that 3rd one ehn just kuku kill me, phone wey we dey manage.

20. No 3 ooooooooooo. Omo back then in school I plugged my power bank cos light no dey for weeks so any photocopy shop I see like dis I go plug my power bank. I came back after class to pick and I didn’t see. I was just laughing and was like maybe person just carry am plug for another extension. Omo I find this power bank and charger I no see am I wan craze. People dia wia was telling me sorry the thing pain me eh