############################
Sunday, July 28, 2024
20 comments:
Babe don block the guy to post another guy🤣🤣🤣🤣🤣.
ReplyDeleteThe first meme tho 🤣🤣🤣
ReplyDeleteEjeh don chop blocking 😂😃🤣, don't fucking play with my gender.
ReplyDeleteFor them to give you last chance in a relationship of just 2days, you must be a bandit 😁
That first meme got me rotfl 🤣🤣🤣🤣
ReplyDelete😃🤣🤣, These people that create all this memes are very crazy their head😁 deep thinkers
DeleteHahaha
ReplyDeleteLOL 😄😄😄😄
ReplyDeleteLike my brother wey say him wan travel go Burkina Faso and was busy borrowing money upandan. You dey borrow money to still remain in Africa. Lol. You no well
ReplyDelete🤣🤣🤣🤣🤣🤣
DeleteSee LandLord Gate🤣🤣🤣🤣
ReplyDeleteLMAO
Hello iya boys
That first Meme na HELELE
ReplyDeleteTwo days, you don receive last warning, You be Trouble Komoko Oo😂😂😂.
Stella, You no waste my time at all
We plenty for that Travel matter, God Dey
The landlord gate na the real deal,e better make I come late. The relationship know it is heading to ,no mind them jare
ReplyDeleteChi loving
Lol 🤣🤣🤣🤣🤣
ReplyDeleteEje don chop blocking 😂😂😂
ReplyDeleteThis gate is gating 🤣🤣🤣
The last one just played out here now before I opened SDK 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
ReplyDeleteWogowogo relationship leleyi o
ReplyDeleteFunny memes 😂😂
ReplyDeleteSee gate when dem dey brag untop🤣
ReplyDeletePoor ejeh,premium tears loading,my hand no dey o🙌
😂
ReplyDeleteMy bank account eehhh
2 days relationship wey Dem don give last chance 🤣🤣