Ruby touched her husband's private area and his pocket.
When her husband was asked to follow suit,he slipped under Rubys wedding gown, kissed her b#obs and gently placed a tender kiss on her forehead.
Na wa!
ReplyDeleteGood for them
ReplyDeleteI saw the video π I wish them bliss
ReplyDeleteπ«£π«£Kai.
ReplyDeletesmiles.....
ReplyDeleteIs Tinubu aware of this wedding?πNa small thing dey vex single people
ReplyDeleteJustice for the single people πππ.
DeleteLol.
DeleteGT! You don make me laugh this morning! Dem get to tell baba oo.
DeleteHehehe, oga ju.
ReplyDeleteOkay π
ReplyDeleteAnd the two shall become one
ReplyDeleteBut Ruby and drama na 5&6, Everything dey be like fightπ
Na only she know wetin her eye don see sha
With a wife like Ruby, there is no dull moment.
Congratulations to the couple.
Hmmm, maidia! She be real drama queen. I just hope say the guy go return the energy oooo, person wey look like who never chop beleful, e go dey carry handbag upandan lile say na chief he be.
DeleteNa wa oπ their family members no dey there noπππ
ReplyDeleteI wish you bliss in this new journey Ruby, I don’t trust this your husband and that Evan’s own is worse. I don’t trust both of them one bit.
ReplyDeleteThat Evans own nah red banner πππ
DeleteI wish you bliss in this new journey Ruby, I don’t trust this your husband and that Evan’s own is worse. I don’t trust both of them one bit.
ReplyDeleteCongratulations once again to Ruby and hubby. May your marriage be blessed.
ReplyDeleteOdimma
ReplyDeleteNawaoh
ReplyDeleteHappy married life Ruby, may God bless your union