Stella Dimoko Korkus.com: Pidgin Post - Man Kpai Him Brother Becos E Dream Say The Brother Shoot Am For Dream

Wednesday, March 04, 2026

Pidgin Post - Man Kpai Him Brother Becos E Dream Say The Brother Shoot Am For Dream

Shuo!....Abi you dey whine me? which kind dream be this?
E get wetin happen for Sepeteri, for Oyo State wey go shock you if i explain am finish...

One Forty- tiri years old man wey him name na Lateef Suleiman shock everybody as e kpai him brother come explain why he Kpai the brother....
Lateef carry big stone take hammer him brother for head because he say him fifty two years old elder brother, Mustapha Amidu use gun shoot am for dream ...
As e hit am with the big stone, na so e pick race....
Them rush Mustapha go hospital but e nor survive am...
Police don kuku arrest Lateef.......

15 comments:

1. The dream must have been so real and scary that he had to kpai the brother before the brother will kpai him. Thank God he was apprehended.

2. Make dem do investigation well, I hope dem no dey fight for property.

3. Dream that his brother's face is most likely use.
    Orchestrated death from the pit of hell.

4. He should keep on dreaming in jail. Rest in peace to the dead

5. Which kind dream go make u kpai your own brother
    This is not ordinary oo

6. Evil manipulation at work. Two brothers don waka like that. God abeg oooo

7. They dn use remote control this one,he should face the law

8. Which Kind Dream Be This One ooo
    Na Waooo
    may God Rest His Soul

9. What kind of foolishness is this? I bet if he had dreamt that a lion killed him he would not have gone hunting for lions.

10. This was spiritually remoted

11. Na wa! Go court go explain yaya...

12. Jehovah!
    Which kind tin be dis? E for no tell am the dream. Chai! im death pain me because e see death as e dey come but e still kee am.