Stella Dimoko Korkus.com: Pidgin Post - Kidnappers Don Carry Socialite Jowizaza Papa

Monday, August 10, 2026

Pidgin Post - Kidnappers Don Carry Socialite Jowizaza Papa

The tori wey full everywhere be say kidnappers don carry Anambra businessman Sir Joseph Ezeokafor, founder of Jezco Oil and papa to socialite Jowizaza--
Dem say dem kidnap am for Awka.
Tori talk say he waka go mountain for Ifite Awka go do night prayer without security, and na so e take easy for dem to carry am.

21 comments:

1. Let them be carrying big men especially politicians and leave the struggling masses alone

1. So big Men life no matter ?
      You don't pray to be big abi ??

2. 16:12 you have indirectly chosen to remain poor regardless of how hard you work. So shall it be❗️

3. 18:46, you wish I was poor
      I'm comfortable and contented.
      Your prayers here normally bounce into the air, e no dey hold water 🀣

2. Which mountain did he go to without security? πŸ™„
    They should hold the chikala too.

3. This one,an insider is involved. May God bring him back home safely. πŸ™πŸΏπŸ˜Œ

4. Without security? That was carelessness Oh Lord show him mercy and save him.

5. So he cannot pray in his church or his house,
    Anyway thank God he has been rescued and I'm 100% sure na one insider dey involve for his kidnap.

6. This is sad. Lord, please come through for him.

7. Hey God! Person no fit go mountain in peace again? We pray for God's timely intervention πŸ™

8. This is so sad and unfortunate.
    I honestly suspect it's an inside job.
    Der Lord, please help him return safely to his family πŸ™πŸ½

9. Hmm, home boys doings

10. Father God please, rescue him safely and expose the kidnappers and their co-conspirators in Jesus Christ mighty name. Amen πŸ™πŸΏ

11. God please protect him and let him be rescued and brought back alive.

12. That's how cold entered my dad's body, he's been feeling very feverish now after he went for one nonsense mind night crusade that one nonsense prophet invited him. My dad doggedly followed this prophet neglecting our advice, now na we dey suffer am. Something that you will pray in your comfort zone. God is everywhere, anywhere you call him from he will answer if your faith is high.