Saturday, June 22, 2019
16 comments:
Waoooo. People get mouth, and sense which day me sef go write something wey Bill Gate go comment under am, make I become bilonia.That person wey Don jazzy comment under him is now known and now a milonia. God answer my call oooo.ππππ
ReplyDeletetoday own is the best , haha kilode.
ReplyDeletethanks SDK , you made my morning, see me laughing like hyena
All funny memes
ReplyDeleteLol@the "I dey tell you" I say it alot, but that's simply agreeing with your point mehn. 'I dey tell ya mehn' lool.
ReplyDeletesend free credit this weekend stella. how many people support?
ReplyDeleteYou people won’t have sense small.
DeleteHahahahahahahahaha. That I dey tell you is so me. That jollof rice own is a no no for me. If I go wedding, I no eat jollof rice wetin I gain?
ReplyDeleteLaff wan kee me...all funny I must confess.
ReplyDeleteππ
ReplyDeleteChia,my ribs o,
ReplyDeleteπππππ...the first & third! How can wind blow paent into your roomππ
ReplyDeletePeople have mouth shaπ
π π π I like Don Jazzy's sense of humor
ReplyDeleteFunny π
ReplyDeleteHaha haha haha haha don jazzy bad gaaaan
ReplyDeleteI laffed well today, popsy said what is he doing with IQ lol consent is really the difference lol. Thanks Stella for this comic relief
ReplyDeleteAll funny memes. How can wind blow ur neighour's pant into ur room? En no another thing cary or en no se ur corridor? Bros abeg form anodalie sharp sharp dis one carry plenty holes