Stella Dimoko Korkus.com: Saturday Laughs

Saturday, June 22, 2019

Saturday Laughs

16 comments:

1. Waoooo. People get mouth, and sense which day me sef go write something wey Bill Gate go comment under am, make I become bilonia.That person wey Don jazzy comment under him is now known and now a milonia. God answer my call oooo.πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

2. today own is the best , haha kilode.
    thanks SDK , you made my morning, see me laughing like hyena

3. Lol@the "I dey tell you" I say it alot, but that's simply agreeing with your point mehn. 'I dey tell ya mehn' lool.

4. send free credit this weekend stella. how many people support?

5. Hahahahahahahahaha. That I dey tell you is so me. That jollof rice own is a no no for me. If I go wedding, I no eat jollof rice wetin I gain?

6. Laff wan kee me...all funny I must confess.

7. Chia,my ribs o,

8. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚...the first & third! How can wind blow paent into your roomπŸ˜‚πŸ˜

People have mouth shaπŸ˜‚

9. Funny πŸ™‚

10. Madame Koinkoin22 June 2019 at 15:28

Haha haha haha haha don jazzy bad gaaaan

11. I laffed well today, popsy said what is he doing with IQ lol consent is really the difference lol. Thanks Stella for this comic relief

12. All funny memes. How can wind blow ur neighour's pant into ur room? En no another thing cary or en no se ur corridor? Bros abeg form anodalie sharp sharp dis one carry plenty holes