Stella Dimoko Korkus.com: Wise Saying....

Sunday, December 06, 2020

Wise Saying....

If you no fit be the pencil wey person fit use write happiness, try be the cleaner to commot sadness....

8 comments:

1. How about those people wey be pen? Yes, pen wey dey write sadness wey no cleaner fit clean (apart from God)😜😜😜
    If you wake up jam them, go back to sleep. 😜😜😜

1. Na so Adious/Adieu open office, dey even call from the 'abroad' to send money to him mama for August meeting without refund while distributing latest phones upandan. Guy man no believe say pencil fit erase am. Him still dey protest for village square and inbox pencil in private to beg for money.

2. You can be any of them but the annoying part is that same person that used you as his/her pen of happiness or cleaner of sadness will end up stappiny you at back

3. I pray that God will give us grace to continue to be people pen of happiness and cleaner of sadness

4. Na correct saying o

5. Na true oooooooo but some people no dey reason like dat, they just like to dey cause their fellow human being pain and sadness and they vamose

6. Pencil wey them go use write, sharpen to reduce am, sharpen, sharpen till them finish am, then throw am away look for another pencil to use. That time don pack, no be now again, mbok.

7. Pencil wey them go use write, sharpen to reduce am, sharpen, sharpen till them finish am, then throw am away look for another pencil to use. That time don pack, no be now again, mbok.