Stella Dimoko Korkus.com: Pidgin Post - Waje Say Time Don Reach

Tuesday, January 19, 2021

Pidgin Post - Waje Say Time Don Reach

Waje wey get voice wey sweet like old palm wine post this photo come add say time don reach and her fellow celeb dem dey congratulate am say when them go fit collect asoebi....

This photo be like cunny advert for new song......Make una carry wetin i talk go Bank!!

17 comments:

1. These people de underestimate village people, Rita did same. How hard is it to shut up

1. When u have a lot of naysayers and exes and haters to prove wrong it is hard to shut up.may God give me the grace to maintain silence until I born my first pikin (Peak mill style lol) cus all these people wey dey pepper me for Instagram and Facebook now. Internet will not be able to contain me the day my man proposes o, I go blind dem eye with my ring and joy

2. This Ric hassani na. I am sure it's a music ad

3. 'Make una carry wetin i talk go bank' choi, tuale. Onyocometer🙌

4. I checked their twitter handles, nothing. Should be promotion for a song. Me I was already grinning when I saw it.

5. Whatever it is, congrats to her.

6. This guy is just resting his head on waje big Bobby 🙄😜

1. Peteru, nah only dat one your ogoro eye see ?

2. Hahaha! Peter I and ogogoro eyes got my rolling with laughter.

7. Congratulations to them on the néw song. Surely gonna be a hit