Stella Dimoko Korkus.com: Wise Sayings...

Wednesday, April 21, 2021

Wise Sayings...

The load no dey heavy if na two people carry am...

11 comments:

1. 2head is better than one

Nice one jeweluchi

1. We don update am now oo, now na two good heads is better than one, not just two head.

2. What of when you tell two people make them carry trailer instead of
    trailer carrying them? 😜😜😜😜😜😜

3. No be all load 2 people dey carry, e get y.

4. Two good heads not goat and sheep heads.

5. Two good heads .
    If you choose bad head to help you carry the load ,the load fit scatter and may not reach to the destination.

6. Exactly, but two good heads o

7. Some head fit be the main load sef so nothing bad if you kukuma carry your load alone by yourself at least, you know wetin you carry. Make fear of overload no go push some people join body with efulefu so that world people no go laugh them say na only them carry their load.

1. This got me laughing.
      No bi small the head fit bi another load join to the main load.
      Na there you go carry load tire

8. Some head fit be the main load sef so nothing bad if you kukuma carry your load alone by yourself at least, you know wetin you carry. Make fear of overload no go push some people join body with efulefu so that world people no go laugh them say na only them carry their load.