Stella Dimoko Korkus.com: Crooner Burna Boy Brags About Performing In Almost Every Country In The World...

Wednesday, August 17, 2022

Crooner Burna Boy Brags About Performing In Almost Every Country In The World...

28 comments:

1. How far the people wey this coconut boy land for hospital on top woman matter sef?! Naija my country, the matter don disappear just like that fa!! Oga o!

2. Arrogant ugly minded person
      No apology or comment on the nightclub shooting, rubbish individual

Rubbish

2. Loll so he has performed in India, Burma, Austria, Botswana, Malta, Mexico etc etc?
    Someone should sit this man and whatever he smokes down and explain the difference between 'continent ' and 'country'.

Explain really sloooowly.

3. Machala still number 1 😝

4. Baba, relax na. Mars and Venus citizens still dey wait their turn o. There are always new grounds to conquer. When you don tour Afghanistan, Iraq, Saudi Arabia and Nepal dem finish, you go come start again to re-tour all the places wey you don go before. The world and planets will keep you busy for as long as you are active. No rushπŸ˜„. But shey na im make you go dey show yourself for Cubana abi? Madt boyπŸ™„.

5. Forget pride,Damini is a price
    He has taken afrobeat globally
    See oyinbo singing his songs and crying.
    And his performances are electrifying.πŸ”₯πŸ”₯

6. He reach to brag, bragging with facts and pride.

7. Up you πŸ‘ Burna to the World.

8. Oga do am first ... Na so you go dey make mouth... Perform for Afghanistan and phillipines and Israel or Japan... No dey make noise first

1. Na North Korea I dey wait make he go perform before I go accept this he bragging rightπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

9. He has a huge affinity for talking nonsense.How many countries for Africa you don perform sef not to talk of the world.

1. Best comment.

2. The young man has no home training

10. Oga almost all continents and not countries...please rest