Stella Dimoko Korkus.com: Wise Saying

Tuesday, August 02, 2022

Wise Saying

Who no get money nai dey say okrika dey fine, and stout bitter...

25 comments:

1. Stout is bitter and okrika dey fine depending on grade. And I’m nowhere near broke. 🚢🏽🚢🏽

2. Na lie, I get money and okrika still fine and get quality, stout still bitter

3. Okrika na grade by grade now ooo😁

4. Okrika fine o, you guys needs to see the chiffon tops I bought yesterday, 5 for 2k,all top shops, very neat and beautiful, 400 naira per one,armless 250, and I bought 2 jeans 800 per 1,very clean, I don change my wardrobe. Make I go anon before dem go use am yabb me later

1. Please where is the Location of this place Biko.. I dnt mind oo so I can buy and resell my sister..

2. And Instagram vendors will repackage these, call am thrift and sell for 5x the amount you bought them.

3. Biko share the market place

4. Nothing sweeter than getting good quality clothing for a less price, all na to cover body abi?

5. Whoever use am yab you dey ment! I miss okirika, thrift stores here no dey enter my eyes at all. Na vintage o, aah, this weekend I will go round thrift stores and see what they have. I bought 2 antique wall clocks but haven’t put them up yet, left them in the garage cos of what I read about a lady that took an abandoned doll to her daughter and the daughter started talking about a girl that always wanted to play. The mum never saw the girl and it freaked her out so she burnt the doll/ doll house and their home ended up getting burnt and the daughter told her that the girl said that she would burn their house cos they burnt her’s. Omo! πŸ˜‚πŸ€£. I always side eye the clocks whenever I pass them in the garage, make I no carry ojuju enter house πŸ˜†

Karen

6. Can't remember the last time I enter boutique, okriks is my go to,and people still dey envy me, I can't buy jeans more than1k,very clean o,and gowns here ,church gowns and office wears is 1200, lovely fabric,I dey pick to sell to my neighbors and friends sef,cos I get eyes for it

7. πŸ₯Ί Karen shey na movie you yarn or na real life tings? The clocks are already in ya house na. Dem dey ya garage. Person go fit find am for there. I jus come remember Chucky! 🀯😱

5. There are some okirika stuffs that when washed and ironed,one will think it was purchase from a shop...aunty Stella okirika get grade

1. True and they tend to last.

6. I don get small money and stout still bitter oh but I gree, okrika ugly

1. Ah, eka if u see correct ones,you go look am twice o, 90 percent of my clothed na OK, and I dey rep wella

7. Anon12:48 SEBI no thief you thief am, na buy you buy am abeg celebrate the small price you buy very soon you buy the one with high price

8. Okrika get grade way cost
    pass readymade .

9. But okrika fine and stout bitter true true

10. Omoh, okrika fine oooo! Unique, Qualitative and Durable. Biko nobody should argue with me. I am a proud Okrikarist!🚢

11. Okrika helps you wear designers' outfits. All my friend's bra are Victoria's Secret.

12. But first grade okrika fine true true I no go lie you

13. The reason why i like okirika be say ehn dey last long for me, and you can get nice fabrics with amazing designs,comfortable for your skin and also affordable πŸ˜€πŸ˜€