Stella Dimoko Korkus.com: Pidgin Post - Agreement Na Agreement Ohh...

Thursday, September 22, 2022

Pidgin Post - Agreement Na Agreement Ohh...

One babe dey cΕ•y after she spend 9k for transport to go see her online boyfriend, after she spend 3 days with am, the online boyfriend give her #1,300.
The girl say she meet the guy man for instagram and dem relationship come sweet so tey dem decide to see face to face...

She say she spend N9k for transport fare to go Lagos go meet the guy man and he promise to give her money and laptop but after them spend three nights together and gbensh seven times nai the guy give her only N1,300.(money wey no even fit buy two sacks of pure water)

She say as the guy give am this money nai she swear for the guy and he family,
She say the d!sapp0intment don comot demon for her body and the guy man must beg for this thing wey he do so...

Na who go come settle this matter?
The Babe no be Ahewo, dem get agreement and agreement is agreement!

Text re-edited from Warri Aproko

38 comments:

1. Mumu girl.
    You still shame come online

1. Na online dem meet,na online go settle the matter. D guy man no try at all,at least him for give her back her tf,as the other one na both of them sweat enjoy themselves.

2. The guy no do well at all ,he suppose to keep to their agreement.

3. Women still enter motor to visit an online friend in 2022. Thank God he did not use you for ritual.

4. lmaooooooooooooooooooooo

5. Wetin be dis.
    I blame the girl,she never sabi work.
    Even for movie you go hear "money for hand,back for ground".She no wise,make she cry well well.
    Disclaimer:I don't support prostitution!

6. Nawaooo wettim Musa no go see for gate

7. Nawaooo wettim Musa no go see for gate

8. Thank God he no use you do juju.

9. Lol..
    Na Ahewo,. But Agreement is agreement.. na only say this one na illegal contract,. She no go fit sue for breach.

BTW,. Bobos are we happy that this guy helped us avenged all the girls that promised to come over only for "something to come up" after we sent tfare,. And the ones that dangled gbensh in our faces only to change story and ask us what do we take them for after 'eating' our urgent 2k..
    Shebi Una Don see as e dey pain naw😌😌

1. The guy even de nice.
      Gave her 1300.

2. She fit oh,you no they watch judging matters? Especially if she fit produce evidence way him type take talk am.

3. LMAO🀣🀣🀣🀣

4. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚na case you be walahi

5. Ha! Dante!! Dante!!!

10. If no be ahewo wetin she con be na? She no get shame that na why she carry the matter come social media sha

11. See how she dey disgrace herself instead wey she go hide lick her wound, bia who send you message, na you send yourself na so manage yourself laidat

12. AbΓ si mbok for this era of kidnapping na this lady dey run this kind parole .
    Thank God for her life

13. Babe, sorry inugo? As you no use your brain well, guy man don help you use am.

14. Oh Lord ! How on earth did this generation get here? You made a video Chille? with your face clearly showing? Whyyyy Chille why?

15. With all the insecurity in this our country. It's well

16. Nawa oo people no just get shame again

17. πŸ€£πŸ€£πŸ€£πŸ€£πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚this girl.dey learn work. Why didn't you ask him to send you transport money before traveling, you should have requested for the money when you got go his location before giving him anything.

Well just count it as your lost, move on and do not try it again. You brought it online to add more disgrace to your self. That guy is a terrible person to give a girl 1300 in place of 9k haba your own too much.

18. Hook up gone wrongπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜

19. Hmmnn, that was what they did to my friend, she con borrow liver, go set the guy house on fire. Another one burn the guy car. Some of these babes can carry mind oo, mind how u treat them.

1. Hope you have ended your friendship with the two of them.?

20. This is a joke, right?

21. The babe sef, but eh...
    When the curses will start manifesting, the guy won't remember and the jeje wife will be moving from one place to another seeking for solution. Men be careful, always fulfill your promises o.

22. No blame the guy joor. What if the toto no sweet? If na you you go pay? E get reason why the man run na. If na me find say her toto smells, you go get mind give her better money? Let's be honest