Hehehehehehe...
Saturday, May 17, 2025
21 comments:
Lol 😂😆
ReplyDeleteAnd I was just thinking this morning too, Judas took many many risk ooo
ReplyDeleteWhat if dem do fake transfer to him when he was selling "Christ" out
When your dog knows that you are a bloody liar 🤣🤣🤣
ReplyDeleteNice Compilation 😂😂😂
🤣🤣🤣lmao i had a good laugh .
ReplyDeleteThe leave application got me 🤣🤣🤣
ReplyDeleteHilarious memes 🤣😂🤣😂🤣😂
ReplyDeleteYes oh I don drink the pepper 🌶️ wey you been wan show me 😒😒
Funny memes 😂😂
ReplyDeleteNothing wey u fit show me again wey pass pepper 😁😁
I heard a good laugh 😂😂
ReplyDeleteOmo no finish that pepper ooo hmmm 🤣🤣🤣🤣
ReplyDeleteMy power bank get camera too 🙄🤣🤣🤣🤣,all are hilarious jaree
🤣🤣🤣 pepper wey you wan show me I don drink am.
ReplyDeleteYour dog kuku no say you be liar 🤣
Hilarious complications.
Hehehe, leave application...I understand 😂🤣
ReplyDeletePepper wey you wan show me...hian 🤣
Adunni
More of this Stellz. It's highly recommended for person body. Lmao.
ReplyDeleteThe leave application is something I can do,no dulling😅
ReplyDeleteNobody stole the money oo,na you do detty December🤣🤣
🤣🤣@just you babe,e shock dog.
ReplyDeleteAdonimasiregun 🫣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
ReplyDeleteYour power bank has camera and my phone battery is not chargeable. It's just power and use
ReplyDelete🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
ReplyDeleteThat power bank with camera, na oraimo brand😂😂😂
ReplyDeleteThat chieftancy title naked bomb
ReplyDeleteThe last meme took me out. Never expected it 🤣
ReplyDeleteThe last meme