You dey crase for yansh...
      Na wah...

3. Enter your comment...
    you don baff

1. 🤣😂😂🤣🤣
      I started hearing ‘I go change am for you’ few years ago. And I think I love it.. In a ghettoish way😁😁😁😁

2. 😅😅😅iphie. Sometimes I can't even say it with a straight face.

5. I pray oh
    Hmmmm (I must say this before I say anything else)

1. no go there
      Who you epp
      Abeg leave story

6. Fuck kee u dia
    Iffa hear
    Abeg park well
    Who u epp?
    No lele
    Nothing do u
    I gallant
    No shaking

7. No be small thing you dey do ooo

8. Hian
    Shuooo
    At all at all na winch
    God I beg o
    Yawa
    See Gbege

9. Weitin happun
    No yawa

10. iffa hear!.....
    Yimu!
    go bath with erosion water( my favorite)......

11. I pin die
    UYouno dull my spirit
    You dey ginger my morale
    I gallant
    Who you be
    Abeg flush
    Go hug transformer

12. Who u help, based on logistic

13. Abeg comot for here. Wetin be my own. No be here o. FaShi Jor

14. No wa o but everytime I type on sdk blog, auto-correct changes it to No way o

15. Nothing do you
    If I hear
    No wahala

16. #Take the time to appreciate what you have*

17. Na Woooo. Hmmmm. How far. Pack well.

18. You dey craze?

DontQuoteMe ™

19. Hian!
    How now?
    How you dey?
    Kilode?

20. Yimu!
    Even you self go de wonder
    Oboy!
    Laf wan kill me die LWKMD
    Dem no born you well mak u try am
    No lele!
    I de bam
    100% legit!

21. I go change am for you,
    Akozikwana
    Nothing mega

22. 'I go treat your fuck up '

23. Eyaaa Na today

No be small thing( in Tuface Voice)

24. Wo ti pada get e, Gbabe, Wa wa alllrright

25. Maintain ur lane

26. Maintain ur lane

27. Maintain ur lane

28. Akam nukwa Na echi aburo akwukwo
    Kedu ncha bu omo
    Nwanne ke ije zi
    Pasa Nwanne na onwero
    Oburo jersey na agba

29. What's the level

30. How levels
    Anyway na way
    After you, na still you
    I pin die
    I gallant
    Abeg flush
    Nothing do you
    Abeg dey your lane
    Guy abeg free me

31. I cannot come and die
    I cannot kill myself
    I cannot come and kill myself