Stella Dimoko Korkus.com: Pidgin Post - Who Dey Thief Oyel For Naija?

Monday, August 22, 2022

Pidgin Post - Who Dey Thief Oyel For Naija?

Dem say dem go soon reveal all the big big people for Nigeria wey dey thief Oyel......

According to wetin i read, nah that President Buhari mouth piece wey like to stretch mouth debunk things talk am......

Garba say...

'We used to fight the OPEC for more quotas; now, they’ve given us and we aren’t able to meet up. This’s embarrassing. Security agencies are fully involved in stopping this act. I’m hopeful that in the next few days, the office of the National Security Adviser (NSA) will be presenting to the country big men who are promoters of this kind of business as they’re being caught and illegal refineries are being bombed out''.

Make we dey wait for the next few days whether dem go talk anything... We still dey wait for names of Boko haram sponsors, we no see after all the mouth dem make...Abeg abeg abeg....

12 comments:

1. We dey wait make dem reveal.

2. All of dem na the same,Dem know themselves.

3. Una go wait tire...who wan reveal who? Dem dey use our head dey play ludo game

4. Na dem dem jareeee nonsense and ingredients 😂😂

5. We dey wait, 99 days for the thief I day for owner

6. May God help us in this country

7. Fa fa fa....fowl !!! Them no born them well to reveal names for this country!!! Na dem Dem!!!

8. We gather dey wait ooo...belike na me dey wait pass self

9. Big fat lie. Dem no fit reveal anything. Cylinders without gas