Monday, February 13, 2023
21 comments:
After having your first kid, if you are not careful the second will follow ASAP😂
ReplyDeleteNa why him name na ASAP rocky...No time...Congratulations to her!
DeleteD guy blood dey hot, even Riri
DeleteCongratulations to them
ReplyDeletePretty Patience
That why dey call him ASAP, the name they work .
ReplyDeleteAsap is getting the work done as soon as possible 🙌
ReplyDeleteCongratulations Riri
Stella say assumed..rocky...father. looool. This island women no too send marriage e come be riri wey hold her side pieces, make she dey born dey go.
ReplyDeleteGod please forgive me, the pressure on women is a loooot!!!
Congratulations to her..
ReplyDeleteSmh. The way we have turned abnormality into normality is crazy. Two kids with man wey never marry you.
ReplyDeleteBaby mama is now normal. The world will soon come to an end
Deletecongratulations
ReplyDeleteCongratulations to them.
ReplyDeleteIt is a sharp sharp something
ReplyDeleteCongrats to them.
ReplyDeleteSo na n***ks riri just dey collect tomorrow dem go separate dey form! Hmmmmm
ReplyDeleteBabies are blessings.
ReplyDeleteHmm.... congratulations to them
ReplyDeleteCongratulations
ReplyDeleteShe wan quick get all her pikin so that she will dump the man.
ReplyDeleteThis comment has been removed by the author.
ReplyDeleteCongratulations my Rirri, her birthday is on the way.