A ni shoriburuku oπ€£π€£π€£
ReplyDeleteOmoh, that brain with 3 kids Choke o!
ReplyDeleteWhy una dey scare us wey never born? God abegg oo!π
I dey tell you, e choke!
Deleteπ€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£ my own is only 1 child and it’s in different directions. The assignment we did today was with turning stick beside us to remind one of us about something. I need a break joor π
DeleteThat 3 kids brain eh.
DeleteMay God help us. Been shouting and having headache. God in Your mercy help us.
I understand wella, motherhood no be beans
ReplyDeleteMy brain with only a child sef na fried egg... Lol
DeleteMs K.
ππππππthe last one πππππ©π©
ReplyDeleteThat Cufflinks no be here ooooo
ReplyDeleteHahhahahahhahahha. Ajegunle cuff links.
Deleteππππππ€£π€£
Deleteπππ
ReplyDeleteBaba God na dachiii. Na everything I dey bill am yet no complain. Imagine asking God to clear the road because I wan cross express.
ReplyDeleteOmo, that rat na dead when caught oh
ReplyDeleteLast 1 gat me big time..... It's so true
ReplyDeleteThat rat-chopped money isn't funny to me jare. This time wey person dey find money. The last meme ehn........ Lolz. It's well with mothers.
ReplyDeleteLMAO
ReplyDeleteYou see that brain thing, exclusively me, we were praying this morning, I cut the prayers like 4times just to correct them, I don't even close my eyes to pray anymore, or is the fact that you will be here and your mind will be in 10 different places, fixing and arranging in your head
ReplyDeleteLol @10 different places!! I thought I was alone.
DeleteMotherhood no be beans, paracetamol no dey work for me again.
ReplyDeleteChai, take it easy ooo
DeleteNa project dey give me sleepless nights and restless days right now. Mothers are the greatest
ReplyDeleteπ€£ππ€£ππ€£lol
ReplyDeleteπππ