You see the news wey one Reality TV Star say Airline thief 32million worth of things from her box? Which work she dey do sef? Abeg i no talk say Airline no take anything oh, I no dey there and i no sabi wether anything vanish for bagor box but abeg make nobody do calculations put for Internet thinking say we no sabi read....
All these celebrities make una dey take am easy with fabu oh....Even Airline staff wey thief, know say them no dey thief bag empty......
π€£π€£π€£@"Even Airline staff wey thief, know say them no dey thief bag empty".
ReplyDeleteHehehe. Na who allow internet put am for tension, na him lose.
ReplyDeleteHow do you pack things worth 32 million in a box? Na wah for carelessness. If you have such then you take a charter flight
ReplyDeleteNo throat for their mouth but koko and Katrina,still looking for,who lies the most. πππ
ReplyDeleteAbeg who be the celeb?
ReplyDeleteKhloe
DeleteThis is for KOKO BBN
ReplyDeleteNA THEM SABI
Khloe of BBN
DeleteI learnt there are iron boxes that can't be burgled,khloe why didn't you use that.
ReplyDeleteThe thief sef go dey wonder if e reach.
Thanks for your reply to my question on the movie post. I appreciate.
DeleteCelebrities and lie na 5&6 π€£π€£π€£
ReplyDeleteCelebrities with fabu stories everywhere
32Million Naira wort of Things Inside ya Bag
ReplyDeleteHmmmm Fabuπ€Έπ€Έ
Hello iya boys
Wetin dey inside the bagππ
ReplyDeleteInternational lie be this one.
Some lies can wake the dead.π²
ReplyDeleteCelebrities and Lies..5 and 6
ReplyDeleteπππ the thief sef no dey wonder if another thief follow am steal.
ReplyDeleteShe carry loads worth that amount, she for kuku charter the flight na.
LOL @your first paragraph.
DeleteSome celebrities and lies are like 5 and 6. Too much lies to stay relevant.
ReplyDeleteOniro oshi
ReplyDeleteMake she tag the airline,then I will believe her....
Some of this celebrities can lie for Africa
ReplyDeleteWhat if she had exotic wrist watch and jewelry in the box? The truth is that she can't claim to have lost items she never declared!