Stella Dimoko Korkus.com: Pidgin Post - Small Thief ,Big Lover

Thursday, July 10, 2025

Pidgin Post - Small Thief ,Big Lover

E go shock you say this small boy thief money from the Oga wey e dey learn work for him hand, come use the money buy 4 phones for him girlfriend...

See him face wey be like who go do am again....

21 comments:

1. 🀣🀣🀣, he no buy for himself o.Na woman he use stolen money buy four phones for.What a dullard.

1. The things love can cause err.🀣 πŸ˜‚ 🀣 small boy danger.

2. Men in Love, Women in business, the elaborate hairstyle too na the Oga money.

2. The look on his face be like "na you o".

3. Maybe he wants her to start selling phones

4. His face be like who go do an again gat meπŸ€£πŸ€£πŸ˜‚

5. See him face
    Thief
    Ole
    afofugbemu
    Γ²fΓ²n

6. Replies
    1. Na real Dundee united
      You no buy phone for yourself, na woman you dey buy phone for.

7. Fours phones for his girlfriend with another man's money. oh wowwww what a generous thief. Yeye boy

8. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ face like who go do am again.
    Mumu boy at this your small age you don start to tiff to impress woman. Onye apari.

9. Flog him very much, silly child.

10. I heard his Oga said he will not settle him with the 1 million he planned to give him after 7 years apprenticeship

11. 🀣🀣🀣🀣🀣, four phones!!! , this boy is a mumu

12. Girlfriend Kwa🀣🀣
    The Guy Must Be A Comedian

13. Nzuzu πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

14. Senseless thief. He bought phones for someone that looks better than him.

15. 4 phones? She wants to start selling them i think.

16. See as he look like almajiri
    Ogede